Дамата Лъв и партньорските й отношения с останалите зодиакални знаци

x


Вие сте Лъв, а Той е:

– Овен

Съчетанието изглежда прекрасно. Между тях би трябвало да царят хармония, съвместимост и блясък. Блясъкът обаче – уви, е привиден. Овенът винаги рискува да се превърне в мъж под чехъл. И независимо от постоянните конфликти, Лъвицата ще предпочете да остане с него. Съюзът е стабилен въпреки разминаванията. Овенът е този, който ще отстъпва.

– Телец

Тежък и егоистичен съюз. Лъвицата си играе с партньора, което дразни Телеца. Ще правят безуспешни опити да укрепят брака. Впрочем, сексуално са доста добре съвместими.

– Близнаци

Един от много лошите съюзи. В отношенията между тези знаци липсва емоцията, постепенно и двамата започват да търсят по-чувствени партньори.

– Рак

Съюзът е възможен и продължава дълго, независимо от разногласията между партньорите. Лъвицата дълго ще обижда и упреква Рака, а той ще започне да си отмъщава с изневери. Впрочем, отстрани всичко изглежда достатъчно благопристойно. Съюзът е стабилен, особено ако двамата имат достатъчно съвместни спестявания. В случай, че спестяванията липсват, вече нищо не ги удържа един до друг, те са настроени материално и бракът се разпада.

– Лъв

Често срещан съюз. В него се събират две ярки души. Двамата се обичат, имат едни и същи интереси и еднакво силни чувства. Дребните конфликти са неизбежни. В интимен план всичко е перфектно дълги години.

– Дева

Съюзът е възможен само за остаряваща Лъвица. Младата е толкова горда и надменна, че дори не би го погледнала – той не е нейният идеал. Бракът е пълен с конфликти и разногласия. Сексуално двамата не си подхождат.

– Везни

Тежък за Везните съюз, макар че вкъщи е уютно, красиво и елегантно. Но това е само външното изражение на блясъка и представителността. Зад тях се крият постоянните дребни спречквания заради безпорядъка, който според Лъвицата създават Везните. Бракът често се разпада заради дребнавостта на Лъвицата.

– Скорпион

Сексуалната съвместимост между партньорите е почти идеална. Отношенията са дълготрайни и стабилни. Лъвицата отстъпва пред Скорпиона, той й въздейства магнетично. Тя първо пламва, после кротва и започва да мърка като котенце, от което обстоятелство Скорпионът се възползва. Но все пак, ако й се отдаде възможност да го напусне (например заради Стрелец), тя ще го направи.

– Стрелец

Съюз с добра психологическа съвместимост между партньорите. Но по-често те са щастливи любовници, отколкото съпрузи. Стрелецът и Лъвицата емоционално си приличат, на тях им е добре заедно. Бракът се гради на взаимно уважение.

– Козирог

Съюзът е среден. Всеки дърпа чергата към себе си. На Козирога му е неприятна помпозността на Лъвицата и вечното й желание да блести. Обаче му харесва нейното честолюбие, нали и самият той е толкова честолюбив! Ако се състои, този брак ще продължи дълги години. Ще е стабилен, независимо от дребните конфликти. Като цяла съюзът прилича на дълго пътуване в скърцаща каруца.

– Водолей

Един от най-несполучливите съюзи и за двамата партньори. Между типичните представители на тези знаци не могат да съществуват хармонични отношения. Само много духовно развити хора биха могли да поддържат дружеска близост. Определено време бракът би могъл да просъществува на делова основа или заради децата. В интимен план и двамата обичат да експериментират.

– Риби

Тези хора сами по себе си са твърде различни. Лъвицата не се интересува от тихите и флегматични Риби. Бракът обикновено е фиктивен, ако например Лъвицата от провинцията успее да омагьоса синчето Риби, живеещо със заможните си родители в столицата. Бракът се крепи само на постоянните усилия на Лъвицата. В интимен план партньорите не се разбират и бракът не им носи радост.

За останалите зодиакални знаци вижте тук: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени