Дамата Телец и партньорските й отношения с останалите зодиакални знаци

x


Вие сте Телец, а Той е:

– Овен

В този съюз няма хармония, двамата само се търпите един друг. Овенът ще изпусне парата и ще му олекне, а Дамата Телец тепърва ще започне да набира обороти и всичко да му припомня.

– Телец

Голямо сходство на интересите. И двамата се боите да разрушите гнездото си, и двамата сте привързани към вещите, дома, съпруга.

– Близнаци

Съюзът е възможен. Но отношението ви към секса е различно, на Дамата Телец й е необходима активност, а на Близнака това няма да му се понрави.

– Рак

Добър съюз за Рака, който намира в лицето на Дамата Телец товарен добитък. Ракът ще стовари върху нея всички грижи и ще кръшка, съхранявайки при това мнима благопристойност. И двата знака са търпеливи и с течение на времето свикват един с друг. Бракът се съхранява по инерция дълго време. Обаче на стари години на Рака може да му щукне нещо и съюзът да се разпадне неочаквано за самия него.

– Лъв

Съюзът е тежък и за двамата. Но веднъж събрали се, двамата дълго ще се търпят един друг. Дори постоянните скандали няма да ги разделят.

– Дева

В този съюз се събират два близки характера. Ако Мъжът Дева и Дамата Телец са типични за знаците си, то и двамата са домошари, рационални хора, обаче в интимен план Дамата Телец ще остава незадоволена, макар и отначало да се опитва да скрие това от партньора Дева. Нейните обиди дълго ще се натрупват, тя трудно ще се реши да прекрати връзката. Най-вероятно е бракът никога да не се разпадне.

– Везни

Този съюз е много по-сполучлив от обратния (когато той е Телец, а тя – Везни). В интимните отношения животът на двамата ще е интересен и разнообразен. Бракът ще се крепи на взаимното желание да се запази мирът, спокойствието и уютът.

– Скорпион

Този съюз се среща по-често от обратния (когато той е Телец, а тя – Скорпион). Въпреки сложността на този брак (подозрителният Скорпион постоянно ще преследва своята Дама Телец), партньорите изпитват огромно физическо привличане. Нажежаването на страстите само ще укрепва връзката им, по принципа “Колкото по-зле, толкова по-добре”. Скорпионът харесва материалните интереси на любимата си. Той цени стремежа й към изобилие, колко тя е къщовна и отговорна. Дамата Телец може и да не е най-примерната съпруга, но е изключителна майка. Децата й са винаги гледани, весели и добре възпитани.

– Стрелец

Рядко срещан съюз. Трудно е да си представим, че добрата домакиня Дама Телец, която дълбоко в себе си е опърничава и инатлива, ще търпи надменния, груб и безцеремонен Стрелец. При това лекотата, с която понякога Стрелецът изневерява, няма как да укрепи брака, е, няма как. Той е толкова безпардонен, че дори не се опитва да прикрие изневерите си. Търпеливата Дама Телец един ден ще избухне и това ще е последният ден за техния съюз. Партньорството може да се състои само ако Стрелецът промени начина си на живот. В противен случай раздялата е неизбежна.

– Козирог

Добър съюз на две близки души, които постепенно натрупват сексуалност и взаимно се допълват. Козирогът е по-силен от Дамата Телец и с течение на времето тя ще стане такава, каквато той иска да я вижда. В тяхното семейство ще има много деца, спестовни книжки и благополучие.

– Водолей

Тежък съюз. Двата знака са дълбоко противоположни. Външната устойчивост на брака е илюзорна, на практика това е взаимно изтърпяване по кардинални въпроси. И двамата биха искали да се разделят, но го отлагат, успокоявайки се, че би могло да е и по-зле. В интимен план ритмите им не съвпадат. Водолеят е вече на върха, когато Дамата Телец започва да набира обороти. Докато тя натрупа потенциал, той вече ще го е загубил.

– Риби

Съюзът е много често срещан, уютен и здрав. Макар че на Дамата Телец не винаги й харесва сексуалната активност на Рибите, и тя бива склонна да им изневерява със Скорпиона.

За останалите зодиакални знаци вижте тук: ОвенБлизнаци, Рак, ЛъвДева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ