Дамата Козирог и партньорските й отношения с останалите зодиакални знаци

x


Вие сте Козирог, а Той е:

– Овен

Сложен съюз. Дребнавата, целеустремена Дама Козирог, с нейното външно смирение и вътрешна студенина, и бурно протестиращият Овен, реагират неадекватно един на друг. В секса отношенията са твърде сложни, те не могат да компенсират конфликтите и неразбирателствата в останалите сфери.

– Телец

Сексуално са напълно съвместими. Като цяло съюзът е сполучлив, макар и малко тежък за Телеца: тя дребнаво ще се заяжда с него и ще накърнява правата му.

– Близнаци

Рядко срещан брак. За Дамата Козирог Близнаците са лекомислени, несигурни и инфантилни. Партньорите съществуват в различни светове и много се дразнят един от друг. Ако бракът все пак се състои, Дамата Козирог ще прави с Близнаците каквото си пожелае.

– Рак

Този съюз е невъзможен в зряла възраст, но се среща сред младите хора. Дамата Козирог се стреми да потисне Рака и да направи от него домашен любимец. Бракът се сключва от глупост. Постепенно съпрузите разбират колко различни хора са.

– Лъв

По-правило съюзът е тежък и мрачен. Дамата Козирог дълго търпи Лъва и се примирява с него. Той все още твърде много й харесва. Впоследствие, когато Лъвът покаже царствения си характер и престане да я забелязва, тя ще му върне тъпкано за всичките обиди. Сексуално са безразлични един към друг. Привличането им е на интелектуално ниво, емоциите не играят голяма роля.

– Дева

Съюзът е странен и скучен, но се среща често. Търпеливата и потайна същност на Дамата-Козирог не й позволява да покаже на Девата, че го харесва. Всеки от партньорите има свой живот. Впрочем, това ги устройва, така и на двамата им е спокойно. Животът им е празен, но без конфликти. Девата по правило е домошар, рядко има извънбрачни връзки, особено ако си е избрал Козирог за съпруга. Партньорите почти не си допадат, включително и в секса, но бракът рядко се разпада.

– Везни

Тежък съюз, особено за Везните. Безкрайната им нерешителност дразни Козирога. Тя започва да му припомня всички минали обиди. Двата знака трудно се разбират. Това, което е важно и близко за единия, не предизвиква никакви емоции у другия. Освен това и в интимен план двамата не се разбират. И все пак живеят заедно, това е случаят, когато под един покрив съжителстват двама самотници.

– Скорпион

Оптимален за Скорпиона съюз. Такъв брак сключват хора с устойчива психика, в зряла възраст. Съюзът се държи на взаимно уважение и компромиси. На зряла възраст умореният, разочарован, достигнал Познанието Скорпион ще намери щастието си именно с Дамата Козирог. А и на нея няма да й е зле. Целият си негативен потенциал Скорпионът е изразходвал в младите си години. Той вече знае, че всичките му черни стрели в посока на партньора, се връщат като бумеранг към него. Той е станал предпазлив и не пръска отрова толкова често, колкото изисква естеството му. Освен това Дамата Козирог е добра домакиня, вкъщи ухае на сладкиши и когато той облича прясно изгладена от нея риза, той разбира, че не иска да върне бурното си минало. Дамата Козирог ще намери в този брак спокойствие и сигурност.

– Стрелец

 

Съюзът не е лош. Между партньорите може да има голяма любов, въпреки че те са много различни и обикновено си изневеряват (тя – за да отмъсти). В съвместния живот, въпреки своята енергичност, Стрелецът губи. Дамата Козирог го подчинява изцяло и не го напуска само от чувство за отговорност.

– Козирог

Среден съюз. Той търси у нея своя идеал, но вижда, че идеалът не отговаря на реалността. Тя си избира съпруг според принципа: стани такъв, какъвто искам аз. Към брака и двамата се отнасят като към добра инвестиция, считайки тази форма на съвместен живот за удобна и сигурна.

– Водолей

Много рядко срещан съюз. И двамата партньори са сдържани, делови хора. Бракът се държи на взаимното уважение. Вътрешните конфликти се появяват след доста дълго време и са пулсиращи. Съюзът може да продължи дълги години, ако Водолеят е сключил брака в зряла възраст, след 30 г. Сексуално партньорите си подхождат добре.

– Риби

Често срещан, но не много сполучлив съюз. Събират се партньори, които нямат нищо общо помежду си. Те са способни да живеят мирно, примиряват се и се търпят. И двамата не показват на другите какво им е на сърцето. Отстрани погледнат, бракът е стабилен, често бива даван за пример.

За останалите зодиакални знаци вижте тук: Овен, Телец, Близнаци, Рак, ЛъвДева, Везни, Скорпион, Стрелец, Водолей, Риби

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кадифена елегантност от Мег Раян.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ