Дамата Риби и нейните партньорски отношения с останалите зодиакални знаци

x


Вие сте Риби, а Той е:

– Овен

Рядко срещан съюз. Овенът може да не забележи изтънчеността на Рибите, а те доста ще страдат по тази причина. Често Рибата изпада в истерии и започва да изневерява на партньора, а Овенът не забелязва емоциите и вижда в нея само домакинята.

– Телец

Много здрав съюз. Стабилен дом. Обаче грубостта на Телеца може да погуби Рибите. Децата укрепват брака, заради тях Рибите забравят всичко останало.

– Близнаци

Тежък съюз. Партньорите имат малко неща, които да ги свързват. За сметка на това имат твърде много противоречия. Двамата трудно се разбират помежду си. Това, което за Близнаците са глупости, при Рибите израства до неразрешим проблем. Ритмите на вътрешния им живот също не съвпадат. Надали бракът ще донесе щастие на страните. Сексуалното привличане е безспорно, по-добре е да останат любовници.

– Рак

Двата знака имат много общо. В сексуално отношение партньорите са създадени един за друг. Брачните отношения доказват, че по-добър партньор и за двамата не съществува.

– Лъв

Лъвът харесва слабостта на Рибите, макар че той често злоупотребява с нея. Макар че излъганият от Рибката Лъв дълго време ще остане в неведение за всичко случващо се, защото напълно й се доверява. Рибите понякога се чувстват наранени от грубостта на Лъва, но като цяло съюзът е дълготраен и стабилен.

– Дева

Много тежък за Девата съюз, възможен само на високо духовно ниво. Девата винаги остро реагира на Рибите, домогва се до тяхното внимание, играе ролята на любящия и може да изпадне в сантименталност. Обаче всички вкусове на Рибата ще се осъждат от Девата, а вкусовете на Девата няма да бъдат одобрени от Рибите. Те ще се дразнят взаимно. Единственото, което може да запази брака, са децата. При високо духовно развитие и на двамата съпрузи Девата ще научи Рибите на женственост, а Рибите на свой ред ще научат Девата да показват поне привидни чувства.

– Везни

Съюзът е възможен, но не е добър. Между партньорите не възниква искрена любов. Рибите се стремят към високи идеали и им са противни маниерността и баналността на Везните. В любовно отношение съюзът е само епизод от живота и на двамата партньори, те няма да са удовлетворени от този брак. Обаче дружеските отношения между представителите на тези знаци са напълно възможни, те запазват взаимно уважение.

– Скорпион

За Скорпиона съюзът е добър във всяко едно отношение. Той старателно преследва Рибката заради силното физическо привличане. Сексуалната им съвместимост се запазва завинаги. За Рибите съюзът е опасен. Скорпионът постепенно изсмуква жизнената енергия от Рибите, подхранвайки се като вампир. И въпреки това, тази двойка може да образува доста добър съюз. Рибката ще е прекрасна майка, добра домакиня. Скорпионът прави всичко необходимо за семейството си. И въпреки дребните конфликти, в дома ще царят уют и добра атмосфера.

– Стрелец

Тежък, несполучлив, рядко срещан съюз. Първоначално Стрелецът ще се стори на Рибите най-добрия, най-великолепния и чак по-късно тя с учудване ще открие неговото властолюбие. Енергичният и често груб Стрелец не е способен да разбере нюансите на изтънчената й душа. Партньорите живеят в различни измерения, често си изневеряват. Съюзът се държи на Рибата, която търпи и рядко се решава да скъса със Стрелеца.

– Козирог

Тежък съюз. Рибата не може да разбере земния Козирог. Въпреки това, веднъж събрали се, те живеят заедно, защото сексуално добре си подхождат. Освен секса, нищо друго не обединява партньорите. Козирогът се стреми да обуздае Рибата, тя капризничи и се сърди. Впрочем околните почти нищо не забелязват.

– Водолей

Този съюз може да се държи на много голяма любов. В сексуално отношение Рибите повече страдат и само търпят Водолея. В този брак голяма роля има дружбата, но Водолеят се отегчава от това обстоятелство.

– Риби

За този брак са характерни голяма скука и постоянно очакване за нещо по-добро. Партньорите са си толкова прозрачни, че чак безинтересни.

За останалите зодиакални знаци вижте тук: Овен, Телец, Близнаци, Рак, ЛъвДева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Топ с пайети от ISABEL MARANT

Топ с пайети от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от GUCCI

Пуловер от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Клин от SAINT LAURENT

Клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ