Дамата Стрелец и партньорските й отношения с останалите зодиакални знаци

x


Вие сте Стрелец, а Той е:

– Овен

Такива съюзи нерядко прерастват от приятелски в сексуални и брачни. И двамата партньори са избухливи, динамични хора, но се разбират добре и техният брак не им омръзва. И двамата нямат нужда от стабилност и не се уморяват от секса.

– Телец

Рядко срещан съюз. Разбирателството липсва на партньорите, но присъства взаимният интерес. Най-често това е съюз-дружба или делови съюз. Често се женят по необходимост.

– Близнаци

Немислим, глупав съюз. На такъв брак се решават авантюристи (твърде често) или същности с много високо духовно развитие (много рядко). Такъв брак обикновено се сключва в зряла възраст. Отношенията имат нужда от постоянно обновяване (пътешествия, гости, приеми и пр.).

– Рак

Тежък съюз. Дамата Стрелец потиска Рака. Той дълго търпи, но после избухва. След такъв отчаян взрив Раците остават сами…

– Лъв

Съюзът е едновременно активен и делови. В началото на съвместния живот двамата създават впечатление за идеална двойка. Впоследствие вездесъщата неконтролируема енергия на Дамата Стрелец и желанието навсякъде да си пъха носа, започват да досаждат на Лъва. В сексуално отношение си допадат.

– Дева

Брачният съюз е несполучлив. Стрелците са динамични хора, те искат всичко и веднага, бързо и много… Девата пък не може да понася това. Той, с неговите вечни страхове да не стане нещо и с неговата дребнавост, може да се ограничава във всичко. Бракът се разпада, защото твърде големите потребности на Стрелеца и нейната активност срещат упоритата съпротива на Девата. В крайна сметка Дамата Стрелец безжалостно ще го зареже. Дори децата няма да я спрат.

– Везни

Съюзът не е лош, но е далеч от идеалния. Сексуално партньорите са близки. Близостта се засилва от необичайното интелектуално привличане помежду им. На тях им е интересно един с друг, особено ако имат сходни професии. При това Дамата Стрелец не е дребнава досадница, напротив, тя е винаги в добро настроение, общуването с нея му е леко и приятно. Партньорите могат да живеят доста дълго време заедно, дори цял живот. Бракът им е стабилен.

– Скорпион

Това е случаят, когато двама различни партньора се допълват. Тя е амазонка, богиня на лова, той привлича и акумулира огромна негативна енергия. Скорпионът сдържа излишните й пориви, усмирява нейната активност. Тя на свой ред веднага пресича всички негови опити да я нападне. Впрочем, понякога се случва, в отношенията да настъпи срив. И тогава тя се стреми да изчезне някъде в далечината, а той започва тайна връзка.

– Стрелец

Добър съюз на двама заклети ловци. Партньорите са прозрачни един за друг. Бракът се сключва в зряла възраст, често и по сметка. В него има много любов, но и много взаимно уважение и разбиране. Взаимните им изневери не ги нараняват кой знае колко. Дамата Стрелец няма да прави сцени на съпруга си по този повод. Това за нея не е чак толкова от значение. Много по-важно й е материалното им благополучие. Ако партньорът й осигури необходимото материално ниво, бракът ще просъществува дълги години. В противен случай единият от двамата ще намери по-подходящ партньор и без съжаление ще зареже сегашния.

– Козирог

Съюзът е тежък, но твърд и постоянен. Партньорите добре си пасват сексуално. В същото време бракът поражда непоносима скука, от която се уморяват както самите партньори, така и всички околни.

– Водолей

Добър, открит съюз, особено в първите съвместни години. След това започва да се проявява различието в потенциалите им. Водолеят вече е улегнал, докато тя проявява същата енергия и страст да командва. Дори и да се разделят, двамата остават добри приятели.

– Риби

Такива съюзи рядко са сполучливи. Психологическите различия пречат на партньорите напълно да се разберат един друг. Тя е обладана от мисълта за бизнес и кариера, флегматичността на Рибите пречи на нейния ентусиазъм. В дома им цари безредие, но децата са винаги гледани и възпитани, водят ги на театър, в музеи, записват ги да тренират и учат къде ли не и какво ли не.

За останалите зодиакални знаци вижте тук: Овен, Телец, Близнаци, Рак, ЛъвДева, Везни, Скорпион, Козирог, Водолей, Риби

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кадифена елегантност от Мег Раян.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ