Дамата Скорпион и партньорските й отношения с останалите зодиакални знаци

x


Вие сте Скорпион, а Той е:

– Овен

Съюзът е прекрасен в сексуално отношение. Но при това Овенът винаги ще страда, а Скорпионката ще си изкарва на него обидите.

– Телец

Партньорите взаимно се привличат и също толкова се отблъскват, случват се и взаимни резки изблици на страст. Противоречията между Телеца и Скорпиона не са много, това позволява на двамата дълго време да са заедно.

– Близнаци

Тежък и много рядко срещан съюз. На Близнаците ще са им необходими невероятна дипломатичност и умението им винаги да излизат невинни, за да могат да издържат на подозрителността на Дамата Скорпи. Бракът се крепи само на секса.

– Рак

Любовните отношения са отлични, но Ракът се уморява от тях. Подсъзнателно той се страхува от Скорпионката, защото няма нужда от толкова секс. Обаче само Сорпионката може да види у Рака мъжкото начало и той е благодарен за това. Впрочем, на тях им е трудно да живеят под един покрив, неуютно им е, атмосферата в тяхната къща е винаги напрегната.

– Лъв

В интимно отношение привличането между партньорите е голямо. Но Лъвът обича да дразни Скорпионката, а тя му връща с отровни ухапвания. На тази вълна, ескалираща в полупорочна сексуална връзка, се поддържа бракът. Съюзът е тежък. Всеки ще живее собствен живот, ще се ядосват взаимно и ще си припомнят старите обиди.

– Дева

Добър съюз и добър брак. Дамата Скорпион е единствената жена, подходяща за Девата. Скорпионът е единственият знак, който може да задържи Девата, без да прилага специални усилия за това. Съюзът е подходящ както за приятелски, така и за любовни отношения.

– Везни

Тежък съюз, с продължителни конфликти, постоянни скандали и спорове. И дори да настъпи временен мир, той ще е само почивка пред нова, още по-яростна война. За разлика от Скорпиона, Везните се стараят поне външно да изглеждат весели и безгрижни. Но сърцата им са изпълнени с тъга и очакване за нещо такова, за което пишат в приказките, поемите и романите.Уви, Везните няма да получат нищо подобно в този съюз. Макар че двамата си подхождат в секса, емоционалните връзки за тях за по-важни от брачните. Ще се разделят неочаквано за всички.

– Скорпион

Добър съюз, само Скорпионите да са от различни типове, иначе ще се изядат взаимно. Ако не успеят да се изядат, ще живеят под нормално за Скорпионите напрежение. Колкото повече двамата си изневеряват, толкова по-стабилен е бракът им.

– Стрелец

Съюзът не носи нищо хубаво, партньорите не могат да намерят общ език. Двамата ще останат разочаровани един от друг, бракът е нетраен. Гордата и надменна Скорпионка никога няма да прости на Стрелеца с каква лекота и безцеремонност предлага да се разделят. Първоначално мирните им отношения прерастват в ожесточена вражда. Най-неприятното е, че майката-Скорпион ще настройва децата си срещу бащата.

– Козирог

Тежък, непоносим съюз. И двамата умеят да прикриват чувствата си, и двамата са ревниви и подозрителни. Бракът може да се окаже и стабилен, но няма да е сполучлив, партньорите няма да се чувстват доволни. Въпреки че в интимен план Скорпионката и Козирогът си подхождат много добре, Козирогът постоянно ще си търси нови партньорки, а Скорпионката ще прояви своята дребнавост и раздразнителност.

– Водолей

Тежък, мрачен съюз. Тези хора са от различни светове, отношенията им започват много бързо, но бързо и приключват. Подобен брак може да доведе партньорите до ожесточена омраза. Сексуалните отношения също стават неприятни.

– Риби

Стабилен съюз, добра съвместимост в емоционалната и сексуалната сфери. Бракът е сполучлив. С годините може да се натрупа определено взаимно недоволство: и двамата усещат, че понякога си омръзват. Но любовта и постоянството побеждават.

За останалите зодиакални знаци вижте тук: Овен, Телец, Близнаци, Рак, ЛъвДева, Везни, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени