ДЕНЯТ ОТ СЕДМИЦАТА, В КОЙТО СТЕ РОДЕНИ, РАЗКРИВА ИНТЕРЕСНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ЖИТЕЙСКИЯ ВИ ПЪТ – НЕДЕЛЯ

x

sunday


Продължение

За понеделник прочетете тук

За вторник прочетете тук

За сряда прочетете тук

За четвъртък прочетете тук

За петък прочетете тук

За събота прочетете тук

Неделя

Денят е покровителстван от Слънцето и отговаря на вибрацията на числото 1.

Родените през този ден притежават харизма, вроден интелект и талант. Обикновено имат добро сърце и оптимизъм, които разпръскват над околните и са привлекателен център за мнозина. От малки печелят всичко с голяма лекота, благодарение на собствените си качества или пък на обстоятелствата. Но това е повод, в не малък процент от случаите да имат притъпени сетива към опасностите или пък им липсва мотивация да разгърнат потенциала си. Те могат спокойно да почиват на „лаврите си“ до 28г., „да пляскат, а не да плуват“ в живота, да се превърнат в галеници, които вярват, че всичко им се полага по право. В този случай, животът ги „изненадва“ на средна възраст, а звездите започват да искат „отчет“ за реализацията на даденостите – дали са се имплантирали в действителността и са били полезни за околните или са били разпилени, погубени от бездействие. Ако човек е бил достатъчно упорит и отговорен, тогава достига до забележителни успехи и/или популярност.

Ако сте родени на 01, 10 или 19 – тогава вие сте позитивни, енергични, а Слънцето постоянно ви зарежда с нови възможности, щастливи обстоятелства, от които да се възползвате. С времето може да злоупотребите със собствената ви сила и тогава Съдбата ще ви изпрати изпитания, така че да се научите да цените другите почти толкова, колкото вас самите.

Ако сте родени на 02, 11,  20 или 29 – вашият ентусиазъм и топла, емоционална природа е способна да сгрее много сърца. Вие сте като пристан, където другите могат да си отпочинат и да се заредят с положителна енергия. Склонни сте да се раздавате по един неповторим начин, който обикновено се имплантира в щастливи семейни връзки, а и не само.

Ако сте родени на 03, 12, 21 или 30 – със сигурност сте забелязали, че притежавате доза късмет. Всичко ви се отдава лесно, стига да го поискате. Вие сте философ, артист или обществена личност, която оказва силно влияние върху другите. Но сте способни и да се превърнете в бохем или друга личност, която е склонна да разпилява иначе отличния си потенциал, защото се лутате между различни приоритети, нямате ясна визия за бъдещето или бързо ви омръзват определени монотонни ангажименти. Би трябвало съзнателно да поработите върху упоритостта и постоянството си.

Ако сте родени на 04, 13, 22 или 31 – тогава вие сте много прозорливи и подчертани индивидуалисти, които с оригинален подход достигат до значими успехи. Закриляни сте от Съдбата в трудни моменти, въпреки че не сте застраховани от някои обрати, особено през втората част от живота ви, когато сте склонни спонтанно да се отказвате или подминавате иначе важни подробности, шансове и т.н.

Ако сте родени на 05, 14 или 23 – тогава вашият интелект е способен да ви отведе до значими успехи. Вие сте находчиви, инициативни, убедителни. Почти е задължително да се занимавате с интелектуален труд, който да допринесе за вашата популярност или значими успехи.

Ако сте родени на 06, 15 или 24 – тогава вашият вроден чар и харизма откриват почти всички врати по пътя ви. Вие с лекота печелите симпатии, имате авторитет и владеете „публиката“, привличате внимание и аплодисменти по различни поводи.

Ако сте родени на 07, 16 или 25 – тогава притежавате талант или силна психична енергия, която трябва да реализирате по подходящ начин, за да сте успешни. В първата част от живота ви сте закриляни от Съдбата – черпите от различни чужди ресурси – от родители и партньори до щастливо стечение на обстоятелства, които ви дават „зелена светлина“, за да имплантирате качествата си. Ако не се възползвате правилно обаче, това ще превъртите обрати след 28г., способни да ви принудят вече повече да „плащате“, отколкото да получавате.

Ако сте родени на 08, 17 или 26 – тогава вие се добирате до значими успехи, власт и уважение, благодарение на вродените ви качества, но и упоритост.

Ако сте родени на 09, 18 или 27 – тогава вие притежавате градивна сила, ентусиазъм и енергия, способни да разрушат или премахнат всички бариери по пътя ви. Може би имате силна конструкция и сте спортист или състезател – в един по-общ смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Смелостта да изразиш себе си.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ