Денят от седмицата, в който сте родени, разкрива интересни подробности за житейския ви път – Понеделник

x

monday-007


За вторник прочетете тук

За сряда прочетете тук

За четвъртък прочетете тук

За петък прочетете тук

За събота прочетете тук

За неделя прочете тук

Денят от седмицата, в който сме родени, влияе силно на житейския ни път, защото той попада под „опеката“ на определена планета, съответно – вибрация, действаща като фон през цялото време. Разберете какво означава това за вас!

Понеделник

Денят е под влияние на Луната и съответства на вибрацията на числото 2.

Родените през този ден са „меки“ души, изпълнени с вътрешни противоречия, съмнения, съпътствани са от променливо настроение, но също така са доста приспособими, а също така умеят добре да скриват истинските си чувства и преживявания, защото не обичат да изглеждат слаби. За тях партньорът има преувеличено значение – не само е отговорен за чувството им на щастие /те не могат без другар до себе си/, но и определят нивото на личните им успехи, защото другият, човекът до тях, е истинският мотор и/или стимул, мотив за действие.

Ако получавате допълнително влияние от датата си на раждане, например сте родени на 2, 11, 20 или 29 август, тогава може да се превърнете в донори за околните, тоест да изпаднете в позиция, която повече дава, зарежда околните.

Ако сте родени на 1, 10 или 19, тогава е възможно да изпаднете в позиция на вътрешни колебания, а основна задача да се превърне възможността да създадете щастливо семейство, като се научите да правите компромиси.

Ако сте родени на 03, 12, 21 или 30 – тогава ще се нуждаете подчертано от устойчив партньор, който да стабилизира животът ви, може би „здрав гръб“, така че чрез общи интереси да постигате лични успехи.

Ако сте родени на 04, 13, 22 или 31 – тогава вашият дом е вашата крепост, вие сте лоялен партньор, но трудно излизате от рамките на общоприетото, защото твърде много се страхувате от промени или непознатото. В този случай можете да станете жертва на рутината, при условие, че половинката ви не е твърде амбициозна.

Ако сте родени на 05, 14 или 23 – тогава промените често ви съпътстват, вие или много пътувате или житейските обстоятелства „менят декорите си“ по начин, който изисква постоянна адаптация. Тук съществува опасност от изтичане на „ментална енергия“ и заниманията с вид интелектуален труд са особено важни, за да се съхрани психическото или физическото ви здраве.

Ако сте родени на 06, 15, 24 – тогава вашата мисия е да служите, да се грижите за най-близките ви хора. Но се нуждаете от постоянни емоционални стимули, които, ако не бъдат осигурени, предразполагат към крайни преживявания, дори кризи.

Ако сте родени на 07, 16 или 25 – тогава наследствеността, фамилните традиции играят огромна роля в житейският ви път. Вие сте склонни да се отдавате почти безрезервно на хора или кауза, както и да изпадате в психични зависимости или пък маниакални идеи, които следвате до самия край.

Ако сте родени на 08, 17 или 26 – тогава сте прекалено загрижени за близките си, склонни сте да се тревожите и за най-малките детайли, оцеляването – в един по-общ смисъл. Силна или креативна личност ще ви е доста полезна в този случай, ще определи не само чувството ви на щастие, но и психическо, физическо здраве.

Ако сте родени на 09, 18 или 26 – тогава е целесъобразно да практикувате вид медитация, да имате хоби, чрез което да се разтоварвате енергийно, така че да не действате прибързано, тенденция, която влошава психоклимата в дома ви и е способна да подейства пагубно на семейните ви отношения.

Следва продължение…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Вижте още:

ЕЖЕДНЕВИЕТО СПОРЕД РОЖДЕНАТА ВИ ЛУНА Е …

ПРИТЧА ЗА ЩАСТИЕТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ПОИСКАМЕ

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна и обеци Amelia Parker

Гривна и обеци Amelia Parker Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шал с животинска шарка от Oltre

Шал с животинска шарка от Oltre Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ