ДЕНЯТ ОТ СЕДМИЦАТА, В КОЙТО СТЕ РОДЕНИ, РАЗКРИВА ИНТЕРЕСНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ЖИТЕЙСКИЯ ВИ ПЪТ – ЧЕТВЪРТЪК

x

thursday


Продължение

За понеделник прочетете тук

За вторник прочетете тук

За сряда прочетете тук

За петък прочетете тук

За събота прочетете тук

За неделя прочете тук

Четвъртък

Денят е под влияние на Юпитер и отговаря на вибрацията на числото 3.

Родените през този ден получават опека през целия си живот от планетата на щастието -Юпитер. За това са съпътствани от доза късмет, притежават прозорлива мисъл, дори ясновидски способности. Те са способни да предвиждат бъдещето по начин, който буди респект, защото се гради на висши познания недостъпни или неразбираеми за по-нисши същества.

По правила са добри организатори, управители и мениджъри, намират съответно реализация в сфери като религия, висше образование, политика, частен бизнес.

Добри и лоялни партньори са, стремят се да тушират спорове и недоразумения чрез дипломация, но много трудно променят собствената си гледна точка. Понякога това е доста дразнещо за хората около тях, но в повечето случаи става ясно /дори и да не е веднага/, че те са имали право…

Ако сте родени на 01, 10 или 19 – вие сте позитивни, амбициозни, поставяте си винаги високи цели, които постигате, благодарение на отличния ви потенциал. Постоянен стремеж към обогатяване, но не само материално, а и духовно, е повод за забележителни успехи. По правило сте притегателен център за мнозина, които се нуждаят от лидер или здрава опора. Закриляни сте от Съдбата в доста отношения и имате повод да го заявите без съмнение. Високо самомнение, но не без основание.

Ако сте родени на 02, 11 или 20 – тогава вие притежавате богата душевност, интуиция, усет за правилния момент. Стремите се да балансирате между вид идеали и практичност, тенденция, която води до голяма ползотворност. Действията ви почти винаги са целесъобразни /стига да не наклоните везните повече към мечтите, а не реалността/. Често се оказвате опорна точка, донор на ресурси – материални или морални. Цветни преживявания, водещи до дълбоки личности трансформации и преоценки.

Ако сте родени на 03, 12 или 21 – тогава вие сте идеалист, на крилете, на които можете да преминете над множество дребни беди или житейски спънки. Вие или не ги отчитате като такива или пък се справяте по-лесно с тях, благодарение на философската ви мисъл и прозорлив поглед от високо. Притежавате късмет, който може да ви откаже от активна позиция в живота. Така може да погубите част от иначе отличния ви потенциал. Освен това е хубаво да се пазите от преувеличения, те действат като балон, който все някога се пука. Нали сте забелязали?

Ако сте родени на 04, 13 или 22 – тогава вие притежавате реформаторски, позитивен и уверен в собствените си сили характер. Ранно съзряване, придобита мъдрост като следствие на внезапни житейски обрати или предизвикателства. Вие сте твърде независими и упорити личности, но се нуждаете от подходящи външни стимули /дори идеали/, за да постигате успехи. Тогава животът ви се развива скокообразно. Но, ако загубите мотивация, тогава Съдбата безжалостно ви „сръчква“ да продължите напред.

Ако сте родени на 05, 14 или 23 – тогава вие притежавате мисия да предавате вид идеи на обществото или да влияете силно на заобикалящия ви свят. Животът постоянно обогатява личните ви познания чрез предизвикателства и богат опит. Вие умеете да си правите изводи и рядко повтаряте една и съща грешка. Умеете да накарате другите да ви слушат и да се съобразяват с изказанато ви мнение. В повечето случаи Съдбата ви отправя в подобна посока.

Ако сте родени на 06, 15 или 24 – тогава вие печелите с лекота симпатиите на околните. В повечето случаи излъчването ви е приятно, завладяващо и контактно. Съзнателно или не, използвате тези свои качества за облагодетелстване. Любовните ви връзки са като магия, която оставя траен отпечатък в сърцата на партньорите ви. Но вашата чувственост се нуждае от стимули. Вие сте щедри, но, ако не получавате очакваната отплата или престиж, бързо охладнявате.

Ако сте родени на 07, 16 или 25 – тогава вие притежавате много силна психична енергия, с която влияете на околните. Намирате странни пътища да реализирате намеренията си като пътувате или използвате философската си мисъл, ораторските си способности, за да реализирате собствения си потенциал или да се добирате до чужди ресурси.

Ако сте родени на 08, 17 или 26 – тогава вие сте лидери, които смело и уверено вървят към собствените си цели, заемате ръководни позиции или такива, които да оказват силно влияние на околните. Щастлива звезда грее над вас и дори и да се сблъсквате с трудности, животът ви да се тълкува повече като борба, вашата мисия да проправяте „пъртина пред другите“ ви гарантира успехи над средното ниво. Рядко губите вяра в собствените си сили, а забележителното ви упорство рано или късно ви довежда до успешен край.

Ако сте родени на 09, 18 или 27 – размахът на вашите действия винаги е мащабен, а мотивите ви за действие – идеалистични. Вие сте подчертано амбициозни, но се вдъхновявате не само от собствените си нужди – основен източник за вас може да се окаже кауза, зад която да останете. Будите уважение, вдъхвате доверие и дори и да са на лице конфликти, поради /понякога/ агресивния ви темперамент, те се тушират бързо или се компенсират от саркастичния ви хумор, а в един по-отвлечен смисъл – от позитивната ви енергия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Смелостта да изразиш себе си.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ