Денят от седмицата, в който сте родени, разкрива интересни подробности за житейския ви път – Вторник

x

scrabble-tuesday


Продължение

За понеделник прочетете тук

За сряда прочетете тук

За четвъртък прочетете тук

За петък прочетете тук

За събота прочетете тук

За неделя прочете тук

Денят от седмицата, в който сме родени, влияе силно на житейския ни път, защото той попада под „опеката“ на определена планета, съответно – вибрация, действаща като фон през цялото време. Разберете какво означава това за вас!

Вторник

Вторник е под влияние на планетата Марс и съответства на вибрацията на числото 9.

Надарява родените през този ден с голяма енергичност, инициативност, но също така раздразнителност, понякога с грубост и егоистични наклонности. Склонни са първо да действат, а после да мислят. Освен това подчертано се влияят от мнението и поддръжката на околните. Ако тя не съществува, тогава лесно могат да се откажат от набелязаната цел. В повечето случаи са „спринтьори“, а не „бегачи на дълги разстояния“.

Ако сте родени на 01, 10 или 19 – тогава вие сте борци, които бързо постигат целите си, животът им е динамичен, често опасен. Съревнованието е почти задължително, както и постигането на някакъв житейски връх. Партньорът до вас трябва да има по-мека природа, да е отстъпчив и толерантен, иначе съвместното ви съжителство ще е почти невъзможно.

Ако сте родени на 02, 11, 20 или 29 – тогава вие сте емоционално експанзивни, нуждаете се от постоянно одобрение или овации и сте способни да сътворите чудеса, за да го постигнете. Можете да бъдете доста обсебващи или ревниви, а партньорските ви отношения несигурни, ако не откриете партньор, който да е достатъчно лоялен и търпелив, съответно – да не предизвиква тъмната страна от вашата същност.

Ако сте родени на 03, 12, 21 или 30 – тогава вие изпитвате силни стимули да се развивате в определена посока и не позволявате на никой да спре устрема ви наред. Трудно ви е да се обвържете, идеалите са по-силни от реалността. Можете много да разказвате за любовта, но не ви е лесно да я изпитате, ако не отговаря на идеалите ви. На теория обичате, но на практика сте склонни да експериментирате, да искате допълнителни стимули, да обогатявате житейския си опит. Партньорът до вас трябва да е достатъчно, еклектичен, предизвикателен, а и свободолюбив.

Ако сте родени на 04, 13, 22 или 31 – вие притежавате устойчива и градина енергия, професионалните успехи са гарантирани, умеете да внасяте стабилност или престиж в личния или семейния ви живот.

Ако сте родени на 05, 14 или 23 – тогава вие изпитвате постоянен интелектуален глад или такъв, който да обогатява знанията ви и са практически полезни в ежедневието ви. Вие сте чудесни професионалисти, доказани специалисти по интересуващия ви профил. Но ви е трудно да се сближавате. Нужен ви е партньор, с който да можете да водите „словесни двубои“ и да е достоен за уважение.

Ако сте родени на 06, 15 или 24 – тогава вие разполагате с много енергия. Може да сте работохолик, спортист, състезател – в един по-общ смисъл. Подходящи професии за вас са на хирург например или навсякъде, където се изисква забележителна концентрация, прецизност, сръчност. Нуждаете се от емоционален и страстен партньор, тогава сте всеотдайни и добри спътници в живота.

Ако сте родени на 07, 16 или 25 – тогава притежавате някаква дарба, талант или мисия, имате силно въздействие върху околните. Ако не си намерите обаче подходящ отдушник, тогава сте способни да се отдадете на порок или да се стремите към бързи победи, независимо от средствата, които ще използвате. Подходящ партньор за вас може да е онзи, който ви стимулира да бъдете по-практични, съответно – материално успешни.

Ако сте родени на 08, 17 или 26 – тогава вие сте завоевател, лидер, който, ако си постави някаква цел я преследва до успешния й край, независимо от трудностите. Но тази тенденция ви надарява с огромни отговорности, ежедневието е наситено с ангажименти и е повече от задължително да си намерите партньор, който да ви разтоварва или разнообразява по подходящ начин.

Ако сте родени на 09, 18 или 27 – тогава вие сте натура, която се нуждае от високи цели или активни занимания, които да канализират енергията ви в една подходяща посока. Иначе, възможно е се превърнете в агресивна или емоционално нестабилна личност, която се бори безспирно с врагове, недоброжелатели или други предизвикателства.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Вижте още:

ЕЖЕДНЕВИЕТО СПОРЕД РОЖДЕНАТА ВИ ЛУНА Е … (II ЧАСТ)

ЛУНА И СЛЪНЦЕ – ПОСЛАНИЯ ЗА БРАК, БЕЗБРАЧИЕ ИЛИ МНОГОБРАЧИЕ…

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Смелостта да изразиш себе си.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ