ДЕНЯТ ОТ СЕДМИЦАТА, В КОЙТО СТЕ РОДЕНИ, РАЗКРИВА ИНТЕРЕСНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ЖИТЕЙСКИЯ ВИ ПЪТ – СРЯДА

x

Clipboard01


Продължение

За понеделник прочетете тук

За вторник прочетете тук

За четвъртък прочетете тук

За петък прочетете тук

За събота прочетете тук

За неделя прочете тук

Сряда

Денят се управлява от Меркурий и отговаря на вибрацията на числото 5.

Надарява родените с интелект, широк спектър от интереси и отлични предпоставки за реализация в сфери свързани с интелектуален труд, търговия, реклама само-реклама, наука, журналистика, вид посредничество. Обикновено от малки имат визия са своето бъдеще и преследват целите си неотклонно, постигат намеренията си методично или „внезапно“, защото са закриляни от Съдбата и тя ги надарява с не една възможност. Придобиват богат житейски опит, който в един по-късен етап е повод да променят приоритетите, намеренията, дори чувствата си. Тази своеобразна неустойчивост може да се дължи на факта, че те изпитват вътрешен глад за нови знания или просто стигат до ново ниво в своето развитие, което рязко трансформира декорите около тях. Въпреки всичко, когато вземат важни решения, те рядко се водят от своите чувства, а всичко е в резултат на хладни преценки и разум.

Ако сте родени на 01, 10 или 19 – тогава вие сте подчертан индивидуалист, винаги имате собствени виждания по всяка тема, но често съжденията ви са субективни, а не обективни. Логическото познание трудно се дистанцира от централната гледна точка. Отлични оратори сте, с вас трудно се спори и е повече от ясно, че е важно да сте на „прав път“ по определени теми, иначе животът ви ще е низ от предизвикателства, а вие ще се учите по трудния път на опита. Освен това сте застрашени от нервни напрежения.

Ако сте родени на 02, 11, 20 или 29 – тогава разумът е тясно свързан с емоциите и настроението. Убежденията ви могат да се променят под натиска на моментните преживявания, така че вие сте неустойчиви, освен това сте повече от уязвими на внушения. Имате богато въображение, добри разказвачи сте и събеседници. В изказа ви прозира топлота или дълбоко разбиране, което буди доверие. Проблемът е, че е неустойчиво, а това е повод за недоразумения, провокира съмнения към собствената ви етичност.

Ако сте родени на 03, 12 , 21 или 30 – тогава вие сте родени проповедници, философи или изследователи. Стремите се към познание и го постигате чрез богат жизнен опит. Притежавате огромен интелектуален потенциал, но сте застрашени от леност, тъй като всичко ви се отдава твърде лесно. Не обичате трудните победи или завоевания, които изискват продължителни усилия, независимо дали става въпрос за любов или работа. Ако не постигнете бърза победа, тогава се отправяте към нова цел. Тенденцията е способна да предизвика „разпиляване“, но за това пък ви надарява с доза късмет.

Ако сте родени на 04 ,13, 22 или 31 – тогава вие сте чудак, който може да се опива от собственото си остроумие. Причудливи и нестандартни виждания се имплантират в ежедневието, но в крайна сметка се оказват не само оригинални, но и доста полезни. Способни сте да изненадвате и себе си, и околните със спонтанните си реакции. Трудно се обвързвате, защото притежавате хладен ум, но, ако това все пак се случи, сте лоялен партньор.

Ако сте родени на 05, 14 или 23 – тогава разумът владее във вашия живот, вие притежавате интелект над средното ниво, но сте застрашени от нервни сривове, вид „късо съединение“, при условие, че не си давате подходяща почивка, която да разтоварва менталната енергия и постоянните мисли, кроежи, планове… Обичате движението, а логичните ви съждения обещават отлична реализация като посредник, компютърен специалист, предприемач и др. Понякога изглеждате твърде студени и може да се превърнете и в бездушни бърборковци, ако не намерите подходящ идеал или по-емоционален партньор, който да внесе известна стабилизация.

Ако сте родени на 06, 15 или 24 – тогава вие сте много убедителни в изказа. Умеете да се изразявате красиво и така печелите симпатии. Но чувствата се филтрират от разума и можете повече да говорите за тях, отколкото в действителност да ги изпитвате. Сред вас има отлични учители, но и манипулатори, които чрез дар словото се добират до чужди ресурси.

Ако сте родени на 07, 16 или 25 – тогава фантазията и логичните съждения тръгват по странни пътеки, които са способни да достигнат до духовни прозрения, но може и да обслужват предимно личните интереси, въпреки че тази тенденция на пръв поглед е трудна за оценка. При всички случаи „собствен морален кодекс“, променливост, трудно достъпна натура, която крие истинските си преживявания, а и желания.

Партньорът до вас трябва да е достатъчно практичен и устойчив, за да приземи и внесе реално въплъщение на света от мечти.

Ако сте родени на 08, 17 или 26 – тогава вие се доверявате само на факти и реални доказателства от живота. Харесвате ясните аргументи, утъпканите пътеки и можете да намерите отлична реализация в сферата на правото, икономиката или навсякъде, където се изискват задълбочени знания и анализ. Привързаността ви към традициите обаче е способна да се превърне в спънка при обновяването на живота ви или пък при приспособяването ви към непривични ситуации. Освен това, трябва да се научите съзнателно да култивирате повече позитивни оценки и нагласи, за да не пострада психическото или физическото ви здраве. Партньорът до вас трябва да е надежден, но и внасящ вид обновление, да стимулира вярата в собствените ви сили.

Ако сте родени на 09, 18 или 27 – тогава вие притежавате „сатирична жилка“, склонни сте на крайности в съжденията, които не търпят противоречие. Една идея или кауза е способна да завладее целият ви живот, като притъпи сетивата ви за останалите цветни преживявания. Подобна тенденция може да се отрази на обмяната ви на веществата, нервната или храносмилателната система. Важно е да осъзнаете, че не всяко мнение, различно от вашето, е в грешна посока или цели да уязви собствените ви позиции и престиж. При всички случаи думите се използват като оръжие, вие се борите, доказвате, предизвиквате с чрез тях.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Смелостта да изразиш себе си.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ