ДЕНЯТ ОТ СЕДМИЦАТА, В КОЙТО СТЕ РОДЕНИ, РАЗКРИВА ИНТЕРЕСНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ЖИТЕЙСКИЯ ВИ ПЪТ – ПЕТЪК

x

friday


Продължение

За понеделник прочетете тук

За вторник прочетете тук

За сряда прочетете тук

За четвъртък прочетете тук

За събота прочетете тук

За неделя прочете тук

Петък

Денят е под покровителството на планетата Венера и отговаря на вибрацията на числото 6.

Родените през този ден получават незаменим дар – те умеят да обичат истински и да предизвикват дълбоки, страстни чувства у другите. Често изглежда, че са дошли на този свят, за да получават и да даряват удоволствия. Много любвеобилни – те трудно могат да бъдат поставени в някакви рамки. Могат да бъдат задържани само, ако партньорът до тях зарежда сетивата им с достатъчно усещания за красота, любов, дори комфорт – един по-общ смисъл.

Родените през този ден обичат да флиртуват, защото подобна игра ги зарежда с енергия, но често всичко е на повърхността и заради самата игра. Не е лесно да се докосне сърцето им или пък да се отдадат изцяло. Ако това все пак се случи, тогава се превръщат в незаменими партньори и любовници.

Ако сте родени на 01, 10 или 19 – тогава вие притежавате огромно обаяние, с което печелите симпатиите на околните. Често привличате противоположния пол като магнит.

Не ви липсва самочувствие, умеете да флиртувате, да се изразявате добре.

Сред вас има доста добри партньори/любовници, но и не малко самовлюбени нарциси.

Ако сте родени на 02, 11,  20 или 29 – тогава вие още от детските си години сте притежавали особен чар и възприемчивост, качества, с които сте печелили сърцата на околните и сте били любимци за мнозина. Вие имате подчертана нужда от внимание, която често се чете в очите ви и, на която е трудно да се устои или да се откаже. Същевременно сте променливи във вашите изживявания, понякога сте като слънчоглед, който следва само Слънцето, друг път се скривате внезапно зад някой облак или карате околните да изпадат в недоумение. Вероятно имате богат личен опит, много приятели, любовници. Ако намерите човек, който да ви дари известна сигурност, тогава се раздавате до краен предел…

Ако сте родени на 03, 12,  21 или 30 – тогава вашата чувствена природа се обогатява и с духовни преживявания, които вие преживявате и също така предавате на любимите ви хора. Понякога сте като фойерверк от чувства, които осветяват близки и далечни хоризонти, придават смисъл на живота ви, стимулират ви да се доказвате и да вървите напред. Но сте склонни да търсите идеали и ви е трудно да се задържите на едно място. Вие сте като мехурчета от шампанско, на които се радваме, но трябва да пазим, за да им се наслаждаваме или задържим по-дълго.

Ако сте родени на 04, 13,  22 или 31 – тогава вие сте символ на обвързване и свобода едновременно. Понякога изпитвана силна възбуда, която направо ви кара да се втурвате след предизвикателства, дори кризи и сътресения, а после да си „ближете раните“ и да ги анализирате. Не винаги е съзнателно – може просто да изпитвате границите на собствените си възможности, търпението на другите преди да им се доверите. Каквито и да са мотивите ви обаче, ясно е едно – вие сте чудаци, с които не е лесно да се живее, но пък е твърде интересно и вълнуващо.

Ако сте родени на 05, 14 или 23 – тогава вие може би сте прероден „Дон Жуан“ или друга личност, символ на неустоимия чар. Обичате да флиртувате, манипулирате – нищо лошо според вас, просто се наслаждавате на властта и въздействието на думите ви над другите. Вие сте като полъх, който обещава наслада в момента, но отминава толкова бързо, че се изживява като нещо нереално.

Ако сте родени на 06, 15 или 24 – тога вие живеете за любовта, насладата от живота. Съдбата често ви дарява с достатъчно възможности, за да се радвате на внимание, романтични преживявания достойни за роман. Обичате красотата и комфорта и те ви се предоставят, постигате ги по различни начини, защото иначе не можете да бъдете щастливи. Обикновено изглеждате добре или направо перфектно. Околните ви се възхищават и са готови да направят всичко за вас. Това е начин на съществуване, нещо като призвание, а не моментна награда.

Ако сте родени на 07, 16 или 25 – тогава вие притежавате особен магнетизъм, влияете на околните по-силно, отколкото може би осъзнавате. Склонни сте на пълно отдаване, дълбоки и трудно обясними емоционални преживявания, които са способни да излязат от рамките на нормалното. Фантазията ви е силна и може да намери положително отражение в любовната игра, но може и да ви накара да загубите реална представа за заобикалящата ви действителност.

Мотивите ви за отдаване на чувства са сложни, понякога дори за самите вас. Можете да мамите или вас самите, или близките си, а после да си тръгвате, когато атмосферата стане непоносима.

Ако сте родени на 08, 17 или 26 – тогава вие сте способни на трайни чувства, лоялността за вас има значение и се имплантира в действията ви. Подходът ви често е сериозен, но не отблъскващ, а печелещ доверие. Вие цените истинското приятелство и за разлика от останалите трудно бихте го предали лековато…

Ако сте родени на 09, 18 или 27 – тогава вие имате предизвикателно поведение, обичате да „дразните“ другите, за да привлечете вниманието им. За вас е важно одобрението на околните и мотивите ви за действие често се свързват с тях. Понякога изпитвате вътрешни противоречия, които ви подтикват да реагирате против себе си или личните ви интереси. Важно е да балансирате, да откриете вътрешна опорна точка, която да ви направи по-самостоятелни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Смелостта да изразиш себе си.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ