ДЕНЯТ ОТ СЕДМИЦАТА, В КОЙТО СТЕ РОДЕНИ, РАЗКРИВА ИНТЕРЕСНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ЖИТЕЙСКИЯ ВИ ПЪТ – СЪБОТА

x

red_saturday2


Продължение

За понеделник прочетете тук

За вторник прочетете тук

За сряда прочетете тук

За четвъртък прочетете тук

За петък прочетете тук

За неделя прочете тук

Събота

Денят е под влиянието на планетата Сатурн и отговаря на вибрацията на числото 8.

Родените през този ден са подвластни на родова карма, която ги принуждава да постигат всичко с много труд и постоянство, а не даром. Тенденцията ги прави много концентрирани и упорити и в повечето случаи те са способни да понесат трудности, да поемат тежести, под които останалите биха се „смачкали“. Имат афинитет към властта и именно тези свои качества трябва да облагородят и култивират, в противен случай, дори и да достигнат до някакви ръководни позиции, ще са застрашени от обрати, „падане от високо“ или други нещастни стечения на обстоятелствата.

Обикновено когато постигнат нещо – създадат семейство или постигнат професионална цел, те са склонни да намаляват темпото, положените усилия или точно обратното – да злоупотребяват. Животът ги учи, че това е доста деструктивна позиция. Така, обикновено първата част от живота им е изпълнена с изпитания, а втората е по-лека, освен това мнозина младеят годините и са дълголетници.

Ако сте родени на 01, 10 или 19 – тогава вие имате склонност да се проявявате като подчертано авторитарна личност. Не ви е лесно да приемете друго мнение, освен вашето собствено. Възможно е да сте имали властен роднина, който е посял подобни семена в душата ви или е подложил на изпитание първата част от живота ви. Но сте надарени също така с огромна вяра в собствените ви сили, упорство, което на един по-късен етап ви помага да постигнете устойчиви или значими успехи.

Ако сте родени на 02, 11,  20 или 29 – тогава от самото ви детство се забелязва вид нервно напрежение, а в някои случаи – дори комплекси за малоценност, които може да сте наследили или изградили, благодарение на вашата майка. Изпитвате дълбок мотив да се „подсигурявате“ за утрешния ден и рядко експериментирате – с пари, чувства, хора и т.н. В положителен аспект тази тенденция ви помага да натрупвате блага, да се предпазвате от лекомислие и грешки в резултат на прибързани решения, но в негативен – създавате вътрешни бариери, които пречат на спонтанното удовлетворяване на личните ви желания. В повечето случаи обаче, въпреки видимата ви уязвимост, вие притежавате много по-голяма емоционална устойчивост и духовна сила от всички останали.

Ако сте родени на 03, 12, 21 или 30 – вие притежавате забележителна амбиция, прозорливост и прецизност, когато преследвате целите си. Но не бързате да осъществявате собствените си намерения. През първата част от живота ви трупате духовна, интелектуална сила, която да ви е особено полезна на един по-късен етап. Ако все пак от рано решите да материализирате намеренията си, тогава се сблъсквате с множество препятствия и обрати и всичко постигнато е в резултат на голяма житейска борба. В зряла възраст продуктивността ви е забележителна, вие сте отличен наставник, учител, ментор за околните.

Ако сте родени на 04, 13, 22 или 31– тогава вие сте изключително упорити и праволинейни, когато преследвате целите си. Вие още сте надежден служител, управител, партньор. Но нищо не пада в скута ви даром. Освен това сте застрашени от постоянни обрати и изненади, които ви поставят на своеобразен житейски кръстопът или пък ви принуждават да започвате от начало. Обикновено тази тенденция се преодолява с годините, а вие изграждате високи стени – морални, материални срещу вид несигурност, провокирана от не надеждни хора или професионални ангажименти.

Ако сте родени на 05, 14 или 23 – тогава вие трупате богат житейски опит, който анализирате задълбочено и рядко повтаряте една и съща грешка. Въпреки всичко, животът постоянно ви изправя пред нови уроци, които трябва да усвоите.

Така вие избирате само утъпкани пътеки и се доверявате на факти, а не думи.

Ако сте родени на 06, 15 или 24 – тогава вие сте способни на сериозна или безусловна любов. Но в първите години от живота ви може да имате усещането, че злоупотребяват или се възползват от чувствата и качествата ви. Същевременно вие си избирате половинка, която да допринася за по-високия ви социален статус или добър имидж. Трайно обвързване обикновено се постига след 28г. Ако това се случи по-рано, е съпътствано с вид изпитания.

Ако сте родени на 07, 16 или 25 – тогава вие често се оказвате в позиция, в която сами сте си врагове чрез вид самозаблуди, песимистични или меланхолични настроения. Може да имате усещането, че целият свят е против вас, докато на един по-късен етап не осъзнаете, че всичко е възможно и е продиктувано от собствените ни нагласи и мисли.

Животът превръща родените през това време или в духовно извисени личности или в мошеници, измамници, манипулатори, които решават да използват всички средства, за да постигнат церите си.

Ако сте родени на 08, 17 или 26 – тогава вие сте една много концентрирана личност, която задължително трябва да си намери подходящ отдушник за разтоварване – хоби, спорт, развлечения, които носят удоволствия. Иначе животът ви ще се превърне в низ от отговорности и работа, която може да повлияе зле на здравето ви – като зъби, кости, черен дроб, жлъчка… Би трябвало да осъзнаете с времето, че нищо не заслужава да бъде постигнато на всяка цена, а властта, в един по-общ смисъл, не винаги носи чувство на щастие. Вие трудно изразявате истинските си чувства и това препятства сближаването с вас. Обикновено втората част на живота е стабилна и успешна.

Ако сте родени на 09, 18 или 27 – тогава вие полагате огромни усилия, за да стабилизирате живота си и да го поставите на един по-успешен път. Успявате благодарение на упоритостта и амбицията ви, но тъй като нищо не ви се дава даром, а притежавате вродено чувство за справедливост, може да се превърнете в мърморковци или вечно недоволни личности, като най-близките ви хора ще си го отнасят най-много.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Смелостта да изразиш себе си.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ