Как да си приготвим: Салата с лешници и печено бри
Неделя е любимият ни ден за приключения в кухнята. Тази седмица ще предизвикаме хармония от още…
Неделя е любимият ни ден за приключения в кухнята. Тази седмица ще предизвикаме хармония от още…
Профитролите са френски десерт, произлизащ еклерите, но за разлика от тях, те са по-малки и още…
Тази кратка кулинарна история от Франция ще ви усмихне – тя е толкова елементарна, а вероятно още…
Дали защото харесваме шампанско, или защото преди няколко дни беше Денят на Бастилията, днес решихме да още…
„Чарли и шоколадовата фабрика” определено е една от любимите ни детски истории. Очарованието на златните още…
Неделя е, а ние се надяваме да я прекараме цял ден на плажа. Подарихме си малко още…
Летният черен трюфел няма землистото ухание на зимния, но пък дълбокият му вкус, напомнящ лешник, превръща още…
Знаете ли, че сьомгата е една от най-подходящите за печене на скара риби, защото лесно още…
В сезона на черешите, съвместно със сп. „Меню”, решихме да ви представим една рецепта, подходяща за още…
От 12 юни светът ще бъде футбол за един цял месец! 4 милиарда фенове ще следят още…
Виртуално се отправяме към Япония и се отдаваме на нейните кулинарни изкушения. В страната на още…
И днес посвещаваме неделния ден на кулинарните предизвикателства. Ще си приготвим ароматни кюфтенца от пуешко месо, още…
Започваме днешната си рецепта с уточнението, че уок представлява китайски кръгъл тиган с малък диаметър на още…
Днешната ни неделна рецепта, споделена ни от сп. „Меню”, е посветена на апетитно и свежо ястие, още…
Когато става дума за японска кухня, винаги има нужда от поне микроскопични познания за езика. Речникът още…
Очаквайте нашите отстъпки, промоции,
новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!
Може да купите от тук
Може да купите от тук
Деним за петък.