„България посреща световното кино“

x


„България посреща световното кино“ – под това мото преминава фестивалът Киномания, който тази година навършва цели 26 години. За пръв път той бива организиран в далечната 1987 година и до днес остава един от разпознаваемите формати с все по-нарастваща публика. Фестивалът се отличава с премиерното прожектиране на стойностни ленти от световното кино, които не са показвани в България. Създателите на събитието прецизно подбират селекцията филми, така че събитието да набира все повече популярност, но да запази първоначалната си идея за качество.

Фестивалът Киномания 2013 започва на 14 ноември и ще продължи до 1 декември. Програмата включва най-новите, непоказани у нас до сега заглавия за последните две години. Филмите са разпределени в няколко секции – „Детско кино“, „Фестивал на френското кино“, „Фестивал на фестивалите“, „Класически удоволствия“ и „Живот като на кино“. Сумирано това прави повече от 50 стойностни филма, на които ще можем да се насладим през следващите близо три седмици. Някои от заглавията на лентите, които вероятно ще ви изкушат, са „Нощен влак за Лисабон“, „Иконом на седем президента“, „Синият е най-топлият цвят“, „Любов и лимони“.

Повече за филмите, които предстоят, програмата на събитието и местата на прожекциите можете да откриете на официалния сайт на Киномания 2013 – www.kinomania.bg

Текст: Стефи Стоева

Снимка: Kinomania

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бял топ, деним и малко Calvin Klein са достатъчни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ