Забравената романтика на пощенската картичка

x

 


 

Този текст е написан за тези, които харесват правото на избор, за тези, които уважават традицията и за тези, които предпочитат да направят малка, но уникална изненада на близък човек предпразнично или просто, когато и да е. Ще ви разкажем за по-лесния начин да изпратите картичка, точно такава – по пощата, на която сте самите вие или сте снимали света през вашите очи. Инициативата и реализацията е на „Български пощи”, а ние я харесахме и изпробвахме, защото е единствена по рода си в България. Изискването е да имате смартфон, с който да снимате, каквото пожелаете и да сте изтеглили приложението BGPostCard, което е безплатно, а услугата струва 2,40 лв.

Пътят на картичката е дълъг, още по-дълъг е, когато трябва лично да я пуснете, в някоя пощенска кутия и да се ангажирате с чакане на опашка, лепене на марка и надписване. Сега си представете, че не трябва да правите нищо такова и все пак да изпратите истинска картичка. Екипът на „Български пощи” се е наел да свърши всичко вместо вас. Единственото, което трябва да направите е да се снимате, вие, вашето семейство и приятели, докато вдигате наздравица или преживявате мигове, които искате да споделите и запомните.

На нас ни хрумна, да снимаме модните си приумици по празниците, пейзажите докато пътуваме през планината, забавните падания на ски пистите и да ги изпратим по новия начин, за да стигнат до получателите си по стария метод.

Напълно вярваме в позабравената романтика, която носят пощенското клеймо и картонената, истинска, а не електронна картичка. Вярваме, че малките и истински жестове са тези, които имат значение. А именно традицията е това, което ни сплотява в празничните дни и възможността да бъдем уникални ни кара да се усмихваме с големи усмивки на малките неща.

текст: Стефи Стоева

снимка: www.fashioninside.bg

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Рокля от ZIMMERMANN

Рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Палто от GIULIVA HERITAGE

Палто от GIULIVA HERITAGE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки от AQUAZZURA

Обувки от AQUAZZURA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от JIMMY CHOO

Чанта от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделя с френски привкус.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ