СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 09.04.2018 – 15.04.2018

x


Вашият покровител Меркурий все още е ретрограден и ви връща към миналото не ви дава покой докато не откриете изход и варианти за теми от миналото, които могат да касаят материалното ви положение, ключови решения от рода на – „по кой път да продължите генерално“…

На този фон вие стигате до важни и много ценни прозрения, които действително ще ви помогнат да се справите с всички предизвикателства, да превъртите евентуални негативи в позитиви.

През тази седмица някои от подкрепящите ви събития се разкриват от самосебе си и като следствие на положени в миналото от вас събития. Сега те дават нужните „плодове“ и показват, че усилията ви не са били напразни. Дори и не всичко да протича така, както очаквате, вие все пак получавате достатъчно подкрепящи и многообещаващи хубави новини.

Изход може да се открие за недоразумения между вас и партньора ви, изчистват се и подобни напрегнати въпроси между вас и порасналите ви деца, ако имате такива.

При всички случаи звездите намират начин да порадват сърцето ви и да ви покажат, че за „всяка болка, може да се намери лек“…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Точно такова лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени