СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 30.07.2018 – 05.08.2018

x


Ежедневието ви е доста натоварено и рядко протича по план и предварителен график. Възможно е внезапни планове за пътувания, необходимост да уреждате документи да ви отклоняват от обичайния ритъм. Хора стоящи далеч от вас – буквално или в преносен смисъл обсебват вниманието ви, изненадват ви, а понякога разкриват и внезапни нови възможности, предоставят ви избор или ви поставят пред дилема.

Появява се шанс да насочите в по-положителна посока отношенията си с важни за вас хора – от партньори до деца, ако използвате нов и нетрадиционен подход, също осланяте се на придобит авторитет, опит и т.н.

Информационният поток е много усилен, не е изключено да разберете за тайни процеси, недовършени дела, които ви действат деструктивно. Но не всичко е точно такова, каквото изглежда. То може да е преувеличено или ако изчакате – в края на август и началото на септември да се разреши поетапно и почти по инерция.

Меркурий е ретрограден, помага ви да вниквате в дълбочина на случващото се, да търсите и откривате първо причините и да откривате алтернативни начини за справяне.

Венера ви закриля до 06 август и каквото и да се случва, то може да бъде минимизирано, преодоляно по-леко  или превъртяно във ваша полза…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени