СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 09.07.2018 – 15.07.2018

x


Това е една от най-важните седмици за вас, когато звездите ви насочват към развръзки, пик от показателни събития на тенденции, които сте създали през изминалото полугодие. Тези въпроси могат да засягат дома и семейството ви, недвижимо имущество, местоживеене и т.н. На този етап тези теми ескалират  като важни приоритети, които касаят общественото ви положение, имидж като минимум.

Периодът е прекрасен да извършите крачка напред и нагоре, така че да се изкачите по йерархичната стълбичка в кариерното си развитие, но ако имате подобни амбиции е по-добре да се възползвате от Новолунието на 13 юли, да сте по-инициативни и седмица след това. Възможно е да повишите доходите си или да откриете перспектива на развитие, която е свързана с тайна, съкровена мечта. Подобно на останалите и вие ще трябва да жертвате нещо, да направите компромис, за да избегнете малки или по-сериозни земетресения – образно казано, в личния си и професионален живот.

В дните на Новолунието може да ескалират превключващи, показателни за дълго събития, дори и дребни, често ще се оказват с мащабно или дълготрайно отражение.

През втората част на периода все повече криете истинските си чувства и преживявания, практичните оценки могат да внесат хлад в душата ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени