4 модни формули, които да (пре)открием през 2020

x

Направи ли ви впечатление как модното махало през 2019-та премина от максимализъм към минимализъм? Във всички възможни сфери! Там, където година по-рано имаше животински принтове от глава до пети, през 2019-та се бе настанило класическото бежово. Тежките материи бяха заменени от воали и органза, дългите палта – от по-изчистени техни версии, неоновите цветове пък бяха изместени от своите пастелни братовчеди. Сякаш, редом със стила, царуваха практичността и безвремието! Практични обаче съвсем не следва да означава и „скучни”. Напротив – визиите, които 2019-та ни предложи бяха много свежи, понякога изваждащи ни леко от зоната на комфорт и особено приложими в ежедневието. Даже и в различните сезони!

Много неща ни станаха любими и се настаниха трайно в гардероба и стила ни, заради това не можем да си представим да се разделим с тях, само защото изтича последният месец от годината. Дизайнерите също съветват да не го правим и ни предлагат 4 модни формули, които си заслужава да (пре)открием през 2020. Усъвършенствани, разбира се!Риза+пола

През изминалите месеци искрено обикнахме и много носихме комбинацията от пола+пуловер. Продължаваме да твърдим, че това е дуетът, който никога няма да ни омръзне, но започнахме да се оглеждаме и за „по-летни” негови алтернативи. Или казано по друг начин – търсим какво да добавим към любимото „старо”, за да го освежим. Естествено запазваме полите, с всевъзможни кройки и разнообразни дължини. Новото, което прибавяме пък е риза, малко по-широка, малко по-дълга и все така практична. Да, това е всичко, просто пола и риза! Нищо ново под слънцето, ли? Напротив, много ново е, защото малката тайна е ризата да се озове върху полата. Като туника! Включваме в играта любимото ни наслояване, добавяме чифт удобни обувки и отиваме да си избираме ризи… Пролетта е близо!
Ефирна блуза и деним

Остана ли някой, който да не е виждал така актуалните ризи от органза с големи панделки и буфан ръкави? Така и предположихме! Даже може би притежавате една от тях? Ние имаме няколко и много си ги обичаме. Модата също ги обикна,  затова им позволява да се пренесат и в следващата календарна поредица. Предложението е да се съчетават най-вече с деним, защото по някакъв необясним начин ефирността на блузите се допълва съвършено от леката грубост на денима. Но ако ви се носи пола, то повече от спокойно може да облечете нея. Кой спазва правила, когато става дума за органза?
Миди дължини, макси вдъхновение

Вероятно всеки знае какво е миди пола, а какво е миди панталон? Ами… същото като полата, но с кройка на панталон! Да, естествено, че това описание е не просто неясно, ами и далеч от изчерпателно. А пък миди панталоните заслужават повече!

Да започнем отначало: Това са панталони, чиято дължина задължително свършва над глезена. В повечето случаи крачолите им са разкроени, но се срещат все повече и вталени модели. Според известните дизайнери тайната на стилния миди панталон е в това той да не бъде нито твърде тесен, нито твърде широк. Доверяваме им се!

Следващият логичен въпрос би бил: „Как да ги носим?”. Както пожелаете – имате пълна свобода откъм страна на цветове и материи, както и спрямо това дали ще изберете мек пуловер, овърсайз риза или пък дълго палто. Препоръчваме ви високи обувки, на които миди дължините стоят още по-елегантно. Ами това е… останалото е въпрос на въображение! Развихрете го!

Бонус съвет: Обърнете специално внимание на кожените предложения, почти сигурни сме, че ще ви изненадат!
Ренесансова небрежност

Дали и цветята ще намерят място през първата година от новото десетилетие? Да, естествено! Те винаги намират начин и място, пък и са си го заслужили, няма спор! Този път ги настаняваме удобно сред ренесансовата небрежност. Нека присъствието на конкретната епоха да не ви притеснява, уверяваме ви, че през 2020 няма да ви се налага да носите кринолини, корсети или пък рокли с форма на сватбена торта. Не и ако самите вие не искате! Ренесансът ще си намери много по-елегантен начин да се вмъкне между тенденциите – било със специфични флорални мотиви, ефектни пелерини или пък блузи с буфан ръкави и квадратни деколтета. Даваме на Ренесанса възможност да прояви лека небрежност и вярваме, че няма да ни разочарова!Текст: Ани Георгиева 

Снимки: Pinterest

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто ЛЕОПАРД

Палто ЛЕОПАРД Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от GIVENCHY

Гащеризон от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от BALMAIN

Гащеризон от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уикендът приближава, а докато го чакаме можем да се обгърнем с цветове!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ