„Град на бъдещето”: Sofia Architecture Week

x


Ако се интересувате от дизайн и нововъведения в интериора, сигурно сте чували за събитието Sofia Architecture Week. Тази година то ще се проведе за шести път, но не в столицата, а в Пловдив.Между 22 ноември и 1 декември „градът под тепетата” ще бъде домакин на ежегодния международен фестивал за архитектура. Основна цел на събитието е да събере и обмени иновативни идеи в областта на интериора, ландшафта и градската среда. Програмата включва разнообразни презентации, изложби, дискусии, работилници, прожекции, както и творчески ателиета за най-малките. Както всяка година, така и тази, форумът протича под определена тема. Дискусията на 2013 е следната: „Град на бъдещето”.

Гостите ще имат възможност да видят 7 презентации на архитектурни проекти, 13 български и международни изложби, 3 работилници за намеса в градска среда, филмова програма и детски панел с 3 работилници в различни възрастови групи.

Темата: Град на бъдещето пък ще се разглежда в 3 панела: Reduce, Reuse Recycle Vol.2; Analog/Digital и What’s Next. Първият е посветен на различните алтернативни концепции за ефективно използване на материални и нематериални ресурси в града, вторият търси баланс между мъдростта на човешкия градеж и потенциала в приложението на най-новите технологии в архитектурата и урбанизма, а третият насочва вниманието си към градовете, които проявяват смелост да реализират смели урбанистични концепции и нови модели за развитие.

Текст: Станислава Добрева

Снимки: Facebook/Sofia Architecture Week

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Рокля, люляци, романтика…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ