СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 05.03.2018 – 11.03.2018

x


Все по-актуална става темата, която е свързана с материалното ви благополучие. Тя е тясно свързана с подкрепата, която можете да получите от страна на вашите партньори – лични или делови. Добрата новина е, че при водене на преговори и разяснителни разговори вие имате шанс да насочвате в подходяща за вас посока и да се добирате в значима степен до това, към което се стремите.

Важното е, да не позволявате чисто финансови въпроси да застават между вас и любими хора.

В друг вариант – налага ви се да инвестирате в любими хора – от партньори до деца, но тази инвестиция после ще се окажа целесъобразна, добре е да го имате предвид.

Приоритети, отнасящи се до дома и семейството ви и евентуални инвестиции или пък хармонизиране на средата ви на съществуване, също могат да бъдат постигнати по един бърз, понякога изненадващ начин. Ключът за успехите ви на различни нива е да бъдете оптимално инициативни и диалогични, да искате, за да ви се даде, също – да създавате или да укрепвате връзки. Ако действате в тази посока и общувате с повече хора, тогава хоризонтите пред вас ще се разширяват поетапно и скоростно до края на март.

През тази седмица получавате известия, които могат да бъдат предвестник на голям подарък, който можете да получите сега или през следващите няколко седмици, като минимум – да се измъкнете от сложна и заплетена ситуация, отново касаеща онова, което имате или искате да задържите – общо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Хубава сряда!

Ако сте пропуснали
Най-четени