СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 26.03.2018 – 01.04.2018

x


Водеща тема живота ви е финансовото ви състояние или онова което имате – в един по-широк смисъл и сега се налага да задържите или преумножите. Всичко горе-споменато изисква да направите някакви важни преоценки, мнозина го знаят и са на прага на житейски кръстопът, когато трябва да вземат важни решения, а те ще се отразят на материалното ви положение.

Успехите ви пряко зависят от помощта, която можете да получите от страна на околните – партньори или влиятелни личности. В някои случаи това може да са банки. Тогава към настоящия момент и до средата на април не ви препоръчвам да задлъжнявате. Следва да сте по-внимателни към въпроси, които касаят платежни документи, не са изключени обърквания, забавяния на плащания, а ако водите преговори, сключите договори, засягащи приходи и разходи – после може да се окажат ненадеждни.

Затова засега и докато е ретрограден вашият покровител Меркурий – подходящо е да си изградите по-дългосрочна тактика, като изчистите слабите звена, набележите алтернативи за развитие, прецените добре на кого, в каква степен можете да разчитате или точно обратното…

Ако ви интересуват наследствени дела, през тази седмица те може да ескалират в остри конфликти, нека това също да е повод за анализи и равносметки, но без да бързате с крайни решения.

Пазете се и финансови приоритети да не застанат между вас и любими хора…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Точно такова лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени