СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 12.03.2018 – 18.03.2018

x


През тази седмица звездите са на ваша страна да спечелите нещо значимо – материално и не само, като сте на път да сбъднете тайна мечта, но тя касае нещо свързано с партньорска подкрепа, която трябва да получите. Препоръчително е да се придържате към дела от миналото – сега е моментът да ги увенчаят с успех или ако е необходимо да оставите зад гърба си онова, което застава на пътя ви под формата на препятствия. За добрия ви социален статус можете да разчитате на обходни пътища или тайна, неочаквана подкрепа.

Меркурий и Венера ви зареждат с много сили и енергия, привличат погледи към вас и вие с по-голяма лекота печелите симпатии, внимание. Същевременно ентусиазмът ви се спира от външни и независещи от вас фактори, това може да са ангажименти, които не са твърде по вкуса ви или пък авторитетни лица, които ви поставят условия над обичайното и по този начин ви ограничават. Каквото и да е, налага се да се съобразявате, за да съхраните вид устойчивост и предвидимост във вашето развитие на различни нива.

Разяснителни разговори на този етап могат да провокират по-скоро недоразумения, отколкото решения на определени въпроси. Вероятно е по-добре да действате и да разчитате предимно на собствената си инициативност, така можете да се доберете до онова, което желаете по един внезапен и много бърз начин.

В края на седмицата е новолунието, което ще ви покаже какво следва да оставите зад гърба си през идните седмици, какво ви подкрепя, какво ви дестабилизира и т.н. На 17-ти март Марс вашият покровител преминава в Козирог и ще ви принуди да забавете темпото, но пък ще ви направи по-упорити и пробивни, решителни и независими…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добри акценти в правилния аутфит!

Ако сте пропуснали
Най-четени