Art session for adults е новото уникално предложение от A+ gallery Sofia

x

 


A+ gallery Sofia представя ново алтернативно забавление през работната седмица в сърцето на София. Art session for adults е единствен по рода си арт курс у нас, който обхваща теми от света на модерното и съвременното изкуство.

Посетителите ще се запознаят с най-интересните артисти от тези периоди. Ще бъдат въвлечени в събития от личния живот на авторите и ще могат да проследят колко силно влияние има той върху произведенията им. Ще се насладят на творчеството и нестандартните художествени идеи, зародили се през XX и XXI век.

Теми в изкуството, рядко споменавани, но силно вълнуващи и запомнящи се, ще бъдат основното направление на курса, воден от изкуствоведа Кирил Георгиев.

Организаторите обещават и нещо още по-вълнуващо. „Изцяло потопени в света на изкуството, на чаша вино, ще създадем уютна и задушевна атмосфера, която ще предразположи всеки към това да посегне към четката и боите и да създаде свое уникално художествено произведение. Това ще допринесе за  по-съвършеното достигане на вътрешно удовлетворение. Ще придаде ново значение на релакса и ще го въплъти в една по-изискана форма.“

Art session for adults не са обикновени лекции, това е курс, който разнообразява и дава възможност за нов поглед върху света, опитвайки от радостта да рисуваш.

Изкуствоведът Кирил Георгиев е арт критик и арт дилър. Работил е като куратор в Националната художествена галерия, София в „Отдел Колекции”. Взима  участие в организирането и реализирането на редица изложби. Той е главен асистент куратор  на  изложбата  на Деймиън Хърст „Нова Религия“, открита в националната галерия през месец декември 2012 г.

Първата сесия на курса ще стартира на 24 февруари с тема: „Най-великият фалшификатор на XX век”. Ще се проведе от 19 до 21 часа в A+ gallery Sofia на ул. „Шипка” 23 /вход откъм ул. „Васил Априлов”/.

Телефон за записания: 0889 856 621.

Текст и снимка: A+ gallery Sofia

Вижте още: 

Рут Колева и Мария Илиева с концерти, които няма да пропуснем!

Любовта е под прикритие, а смъртта може да бъде измамена…

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени