Art session for adults е новото уникално предложение от A+ gallery Sofia

x

 


A+ gallery Sofia представя ново алтернативно забавление през работната седмица в сърцето на София. Art session for adults е единствен по рода си арт курс у нас, който обхваща теми от света на модерното и съвременното изкуство.

Посетителите ще се запознаят с най-интересните артисти от тези периоди. Ще бъдат въвлечени в събития от личния живот на авторите и ще могат да проследят колко силно влияние има той върху произведенията им. Ще се насладят на творчеството и нестандартните художествени идеи, зародили се през XX и XXI век.

Теми в изкуството, рядко споменавани, но силно вълнуващи и запомнящи се, ще бъдат основното направление на курса, воден от изкуствоведа Кирил Георгиев.

Организаторите обещават и нещо още по-вълнуващо. „Изцяло потопени в света на изкуството, на чаша вино, ще създадем уютна и задушевна атмосфера, която ще предразположи всеки към това да посегне към четката и боите и да създаде свое уникално художествено произведение. Това ще допринесе за  по-съвършеното достигане на вътрешно удовлетворение. Ще придаде ново значение на релакса и ще го въплъти в една по-изискана форма.“

Art session for adults не са обикновени лекции, това е курс, който разнообразява и дава възможност за нов поглед върху света, опитвайки от радостта да рисуваш.

Изкуствоведът Кирил Георгиев е арт критик и арт дилър. Работил е като куратор в Националната художествена галерия, София в „Отдел Колекции”. Взима  участие в организирането и реализирането на редица изложби. Той е главен асистент куратор  на  изложбата  на Деймиън Хърст „Нова Религия“, открита в националната галерия през месец декември 2012 г.

Първата сесия на курса ще стартира на 24 февруари с тема: „Най-великият фалшификатор на XX век”. Ще се проведе от 19 до 21 часа в A+ gallery Sofia на ул. „Шипка” 23 /вход откъм ул. „Васил Априлов”/.

Телефон за записания: 0889 856 621.

Текст и снимка: A+ gallery Sofia

Вижте още: 

Рут Колева и Мария Илиева с концерти, които няма да пропуснем!

Любовта е под прикритие, а смъртта може да бъде измамена…

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени