Овен и останалите зодиакални знаци

x

1-Aries


Овен – Овен

Овен е символ на ентусиазма и вдъхновението, а любовта и животът са най-великото приключение за него! Така Овен цени динамичните и бързи умове, а амбициозните личности ги привличат и възхищават.

Партньорът на Овен трябва да разполага с достатъчно енергия, за да отговори на безграничните му мечти.

Разбира се, един друг Овен ще е достатъчно жизнен и фрапантен, така че да събуди ярките му чувства.

И двамата ще харесват приключенията и предизвикателството. Ще могат за се стимулират един друг, а интересът ще се поддържа от факта, че никога няма да са напълно наясно какво могат да очакват през утрешния ден.

Тази връзка има огромен потенциал, обещава цветни преживявания, силна страст и уважение между партньорите.

Ако обединят сили в общ проект, могат да стигнат доста далеч.

Опасността в отношенията им се диктува от факта, че и двамата са подчертани индивидуалисти, волеви характери, които трудно отстъпват от собственото си мнение и позиции. Така при евентуални и дребни битови конфликти има опасност да се стигне до истинска война или съперничество.

Но все пак зависи „колко са пораснали“ с годините, защото във всеки Овен „дреме“ едно малко и палаво дете, което първо се учи да обича „Аз“, а после и след време – „Ние“. Всъщност, това е основния урок за този зодиакален знак.

Овен – Телец

Овен харесва предизвикателството, а Телец безспорно притежава много качества достойни за уважение. Освен това почти винаги е красиво изглеждащ, сексапилен и загадъчен.

Овен може да бъде безкрайно романтичен и да „плени“ Телец със своите бляскави жестове. Овен рядко заема посредствени позиции в живота, често постига добър социален статус, а това са все „козове“, печелещи сърцето на Телец.

Телец може да даде доста прагматични идеи и насоки на своя избраник, да го стимулира в чисто финансов аспект и така да се получат прекрасни резултати за общото им благополучие.

Овен ще се стреми да „обновява“ и разнообразява ежедневието на любимия си и така ще обогатява, сбъдва мечтите му.

Но Овен обича преди всичко движението, промяната, новото и авангардното. Ако Телец се застоява твърде дълго на дивана или пред огледалото, при условие, че не пожелае да се раздели със стереотипи на поведение, Овен ще започне да губи интерес към Телец, а принципни различия в схващанията им за начина на живот, ще окаже „подривно“ и лошо влияние върху психиката на Телец.

В крайна сметка, това се оказва сложна комбинация изискваща компромиси, а и постоянни стимули, за да се съхрани симпатията и привличането. Много полезно е тук да има допълнителни и скрепващи аспекти.

Овен – Близнаци

Такава любов често е от „пръв поглед“ или се развива толкова бързо и динамично, че създава усещане за кармична връзка – все едно са се познавали цял живот!

Близнаци е умен, комуникативен, отличен събеседник- качества предизвикващи интерес и възхищение у Овен.

Ентусиазираният и целеустремен Овен ще „възпламени“ и канализира в реална цел енергията на Близнаци.

Двамата могат да обсъждат с часове различни теми, да се стимулират и да си бъдат взаимно полезни.

Ежедневието им едва ли ще бъде скучно, защото Овен и Близнаци обичат промените, предизвикателствата, разнообразието.

Близнаци може да бъде язвителен и въздействащ в изказванията си, ако е предизвикан, така че би повлиял на своя избраник Овен, ако се наложи. От друга страна е разсъдлив, а не злопаметен, така че би „простил“ някой буйни прояви на Овен.

Овен в някои случаи ще се дразни, че Близнаци повече говори, отколкото „работи“, че се разпилява в различни посоки, дори, че не му обръщат нужното внимание. Все пак, привличането тук почти винаги надделява, както и уважението, така че между тези зодиакални знаци се срещат не малко дълготрайни и качествени съюзи.

Овен – Рак

В идеалния вариант Рак ще накара Овен да държи повече на семейните традиции, ще създаде домашен уют, който ще привлича неотклонно изморилият се от „битки“ Овен, така че той да бърза да се прибере след поредното „приключение“.

Овен пък ще стимулира Рак да е по-амбициозен и социално активен.

Така могат да са си взаимно полезни и много да научат един от друг, да придобият черти от характера, които не са им твърде специфични.

Но различията между тях също са съществени. Не бива да се забравя, че Овен е „огън“, а Рак –„вода“, като елемент. Така „водата“ ще потуши „огъня“ , а „огъня“ ще „изпари“ водата, при условие, че не правят постоянни и взаимни компромиси. Но дори и тогава различията ще действат „подривно“ на природата им, така че допълнителни и скрепващи аспекти между останалите им планети е задължително.

И двата знака са емоционални, но проявяват това качество по корено различен начин. Овен е независим и се „измъква“ от затруднение с действие. Рак се нуждае от дружеска подкрепа, дори съчувствие.

С времето Овен може да се почувства ограничен и неразбран, а Рак – не обичан и неоценен. За да остане дълготраен този съюз, трябва съзнателно да се преодоляват горе-споменатите конфликтни точки!

Прочетете и за останалите зодии тук: телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ