близнаци и останалите зодиакални знаци

x

3-Gemini


Близнаци – Овен

Такава любов често е от „пръв поглед“ или се развива толкова бързо и динамично, че създава усещане за кармична връзка- все едно са се познавали цял живот!

Близнаци е умен, комуникативен, отличен събеседник – качества предизвикващи интерес и възхищение у Овен.

Ентусиазираният и целеустремен Овен ще „възпламени“ и канализира в реална цел енергията на Близнаци.

Двамата могат да обсъждат с часове различни теми, да се стимулират и да си бъдат взаимно полезни.

Ежедневието им едва ли ще бъде скучно, защото Овен и Близнаци обичат промените, предизвикателствата, разнообразието.

Близнаци може да бъде язвителен и въздействащ в изказванията си, ако е предизвикан, така че би повлиял на своя избраник Овен, ако се наложи. От друга страна е разсъдлив, а не злопаметен, така че би „простил“ някой буйни прояви на Овен.

Овен в някои случаи ще се дразни, че Близнаци повече говори, отколкото „работи“, че се разпилява в различни посоки, дори, че не му обръщат нужното внимание. Все пак, привличането тук почти винаги надделява, както и уважението, така че между тези зодиакални знаци се срещат не малко дълготрайни и качествени съюзи.

Близнаци – Телец

Подвижният Близнак е добър партньор за упорития и праволинеен Телец, защото винаги ще намира начин да разреди вид напрежение, като използва ораторските си способности или просто елиминира с пренебрежение спорен въпрос. Близнаци е един от най-комуникативните знаци, който винаги може да намери подход към събеседника си, стига да поиска обаче.

На първо време, Телец трябва да е достатъчно интелигентен, „разнообразен“, ако не в действията си, то поне в изказаните идеи.

Както знаем, Близнаци обича предизвикателствата, движението, диалогичността. С тези претенции той е способен да държи в известно напрежение своя избраник – Телец, който трудно излиза от определени рамки на поведение. Телец с готовност ще отговори на подобно предизвикателство, дори ще му хареса, ако пък Близнаци му гарантира друг вид сигурност – чрез личните си амбиции и професионални успехи, а да- и да не забравяме безупречния външен вид.

Тогава противопоставяне почти няма да има!

Телец ще „приземява“ и канализира в една полезна посока идеите и енергията на Близнаци, а Близнаци ще вдъхновява, ще напътства Телец по един находчив и ненатрапчив начин.

Все пак основния проблем тук се диктува от корено различните енергии, които с времето могат да се отразят върху привличането, съответно – откровеното и лоялно общуване.

Близнаци – Близнаци

Тази комбинация може да е много вълнуваща и интересна. Близнаци обичат интересните събеседници, а като такива почти нямат конкуренция.

Освен това, ако искат да направят добро впечатление на някого почти винаги успяват, защото за гъвкави в общуването, приятни и остроумни са на почти всички засегнати теми.

Знаем, че Близнаци се стимулира и впечатлява предимно от бързата мисъл… разбира се и от много други качества. Но нещото, което не може да прости е глупостта.

И така, като първо впечатление между Близнаци-Близнаци има шанс да се породи голяма симпатия. Освен това съвместното им съжителство предполага разнообразие, а не рутина, която по правило не им понася твърде добре.

Опасността за тази комбинация се диктува от факта, че и двамата ще обичат да обсъждат различни проблеми, ще се стимулират на идейно ниво, но трудно ще канализират енергията си в една посока, а разпиляването на потенциала им на почти всички нива е повече от вероятен.

Известна умора от „надприказване“, а понякога и „надлъгване“ ще се прокрадва в не една ситуация.

Те са природно интелигентни и еднакви в някой подходи, така че бързо ще си научат „номерата“.

Полезно е да имат скрепващи „огнени“ аспекти между останалите планети, иначе тъй като са твърде рационални има опасност да се превърнат с годините в добри приятели или бизнес партньори.

Близнаци – Рак

Тази комбинация е по-сложна за Рак, отколкото за Близнаци. Близнаци е много остроумен и при условие, че вече е спечелил сърцето на Рак ще му влияе толкова силно, че ще е способен, ако поиска, да събуди всичките му страхове, да го стимулира да се промени, като Рак оцени в себе си качества, забравени или пренебрегвани до този момент.

Рак ще има по-благодатно въздействие върху Близнаци, като ще го насочва към натрупване на всякакви ценности – в пряк и преносен смисъл.

Дългото съжителство между Близнаци и Рак не е невъзможно, но често е изпълнено с предизвикателства… Рак обича сигурността, в известен смисъл „домът е неговата крепост“, а търсещият и вечно подвижен Близнак се изморява от еднообразието.

Ако Рак изпадне в мрачно настроение, едва ли Близнаци ще го успокои по очаквания начин. Най-малкото, защото такива емоционални реакции са му чужди и непонятни.

Близнаци често се изкушава да флиртува, ей така „за спорта“, без лоши намерения, а често и без да стига до физическа изневяра, но за Рак това е символ на нелоялно отношение…

Може би накрая и двамата ще си тръгнат един от друг спонтанно и неудовлетворени, освен ако нямат други скрепващи и силни аспекти.

Прочетете и за останалите зодии тук: овен, телец, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ