Риби и останалите зодиакални знаци

x

12-Pisces


Риби – Овен

Риби е един от най-обаятелните и загадъчни зодиакални знаци, който винаги може да възбуди желание да бъде завоюван от темпераментния Овен. Освен това Риби е доста „хлъзгав“, за да бъде спечелен или задържан, дори и на пръв поглед да изглежда точно обратното поради приветливия му характер.

Но ако отдаде сърцето си, Риби се превръща в лоялен партньор, за който „нищо не е толкова просто“. Благодарение на философските си съждения, той винаги ще подхожда с известно разбиране към някои „ъгловати“ прояви на своя избраник.

Овен пък ще смекчи част от агресивния си темперамент, „омилостивен“ от чувствената си половинка.

Въпреки че са различни „стихии“- Огън и Вода, на практика има доста съюзи между тези зодиакални знаци, защото като че ли „предварително са се разбрали“ да бъдат великодушни към своите недостатъци.

И това не е случайно! Риби е толкова интуитивен, че е почти невъзможно да му убягнат детайли от чуждия характер! Преди да се обвърже, „той вече знае с кого си има работа“, а и не рядко е на лице стратегия как да „действа“, така че да се хареса и представи в най-добра светлина.

Овен е проницателен и като малко дете осъзнава, че присъствието на Риби действа „успокояващо“ за буйната му природа.

Разбира се всичко звучи прекалено идеалистично до тук и е валидно само при условие, че не съществуват дълбоки и принципни различия във възгледите им за социална реализация.

Слабите страни се диктуват и от „подривното“ свойство на агресивния Марс /Овен/ към идеалистично настроения Нептун /Риби/. Ако Марс прекрачи някой граници и засегне достойнството на Риби, чрез вид „забележки“ , това няма да му бъде простено.

От друга страна Риби трябва да се научи да бъде по-положителен към експериментаторския дух на Овена, да вярва повече и в своите собствени сили и в тези на избраника си.

Риби – Телец

Ако са се разбрали предварително, „кой ще чисти дома“ и „кой колко пари ще осигурява за общото благо“, това ще бъде един доста „обогатяващ“ и полезен съюз.

Телец ще приземява фантазиите на Риби, а в друг случай ще ги „материализира“ или насочва към реализация чрез оказана помощ, даване на подходящи съвети.

Риби ще „напоява“ с чувства земния характер на Телец, ще го стимулира да даде най-доброто от себе си.

И двата знака са много чувствени и сексуални, ценят „допира“ и могат да имат отличен партньорски синхрон, така че да не си омръзват.

Освен това и Риби, и Телец умеят да бъдат лоялни и в тази двойка почти винаги има доверие…

Да не забравяме обаче, че чувствата на Телеца често минават през „джоба“ и е почти задължително условие Риби да бъде по-практичен, съответно – финансово обезпечен.

Риби пък е склонен да се уморява от „прищевките“ на Телец – от идеи за обзавеждане до наставления за облекло и социален престиж.

Риби е двойствен и подвижен знак! Да, той е верен и постоянен, но само ако поиска и ако не го принуждават да живее в „подреден аквариум и то не по неговия вкус“!

Риби – Близнаци

Ако се инициира състезание по „надприказване“ изобщо не е сигурно, че приза ще вземе Близнаци. Риби също е доста „сговорчив“, той често „плува“ в море от идеи и не проблем да „философства“ на различни теми, подобно на „ненадминатия“ по призвание Близнак.

Всъщност, Риби и Близнаци могат да си бъдат интересни, да е шумно и забавно в тяхната компания.

Но са склонни да подсилват и проявяват един към друг предимно „двойствения“ си характер, защото са твърде различни и адаптивни същевременно.

Вероятността от силни и продължителни чувства тук е малка, а от попадане в ситуации на „надлъгване“- голяма.

Същевременно във връзката им липсва „устойчивия коректив“, който да ги тласка в една продуктивна посока. Спокойно могат да си „пилеят“ времето в прекрасни идеи, а след това да се ангажират със съвсем други начинания, а накрая и за „последно“- „първо“ ще отидат на почивка например.

Вълнуващо, но не рядко и изморяващо, особено ако финансите започнат все повече да липсват.

Ако се разделят обаче, едва ли ще е с лоши чувства един към друг.

Риби – Рак

Може и да не им трябва телефон, за да се чуят, защото „телепатично“ вече са си казали много неща!

И двата зодиакални знака са толкова интуитивни, че буквално си усещат настроенията и мислите!

Това се изживява силно и привързващо, почти обсебващо.

Рак има нужда от внимание, а грижовния Риби е един от най-всеотдайните партньори, за който да мечтаете. Той няма да изостави любимия си, защото е останал без работа или напоследък не му върви. Ще остане до избраника си, когато е на легло и ще демонстрира със състрадание обичта си.

Рак ще му отговори по подобаващ и щедър начин!

Рискът във тази връзка е от пре-многото чувства. Те са способни или да ги изолират от заобикалящия свят, защото са си само-достатъчни или пък прекалената близост да започне да им действа отблъскващо с времето. Тук „крайностите“ са доста вероятни, а както знаем – те почти винаги са вредни!

Ако се разделят, се нараняват дълбоко и това оставя трайни белези и за двамата!

Прочетете и за останалите зодии тук: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ