телец и останалите зодиакални знаци

x

2-Taurus


Телец – Овен

Овен харесва предизвикателството, а Телец безспорно притежава много качества достойни за уважение. Освен това почти винаги е красиво изглеждащ, сексапилен и загадъчен.

Овен може да бъде безкрайно романтичен и да „плени“ Телец със своите бляскави жестове. Овен рядко заема посредствени позиции в живота, често постига добър социален статус, а това са все „козове“, печелещи сърцето на Телец.

Телец може да даде доста прагматични идеи и насоки на своя избраник, да го стимулира в чисто финансов аспект и така да се получат прекрасни резултати за общото им благополучие.

Овен ще се стреми да „обновява“ и разнообразява ежедневието на любимия си и така ще обогатява, сбъдва мечтите му.

Но, Овен обича преди всичко движението, промяната, новото и авангардното. Ако Телец се застоява твърде дълго на дивана или пред огледалото, при условие, че не пожелае да се раздели със стереотипи на поведение, Овен ще започне да губи интерес към Телец, а принципни различия в схващанията им за начина на живот, ще окаже „подривно“ и лошо влияние върху психиката на Телец.

В крайна сметка, това се оказва сложна комбинация изискваща компромиси, а и постоянни стимули, за да се съхрани симпатията и привличането. Много полезно е тук да има допълнителни и скрепващи аспекти.

Телец – Телец

Телец мечтае за идеалния партньор, поне що се отнася до външния вид и материалното положение. Личността, привлякла вниманието му, задължително трябва да притежава вид класа и стил, така че един безспорно подходящ вариант по тези критерии е друг Телец.

И двамата ще харесват сходни неща – от чисто финансова обезпеченост до десена на дивана или пък предпочетена марка парфюм.

Друг е въпросът обаче, кой и в каква степен ще осигури съответните „ценности“.

Ако са се разбрали по горе-споменатите сфери на отговорности, такава връзка има шанс да бъде дълготрайна и успешна.

Но, Телец се обвързва трудно. Той може да флиртува, да изглежда „достъпен“, но истината е друга. За него е важно предимно чувството на сигурност, което се определя от степента на отдаденост, по друг начин казано – колко и какво са готови да му предоставят. Тези теми не са лесни за взаимната любов на Телец -Телец.

Освен това Телец е упорит и „неподвижен“ в своите идеи, намерения, а липсата на отстъпчивост с времето винаги се превръща в проблем.

Ако в общата им карта има други скрепяващи аспекти, връзката ще е много стимулираща, особено материалното благополучие.

Телец – Близнаци

Подвижният Близнак е добър партньор за упорития и праволинеен Телец, защото винаги ще намира начин да разреди вид напрежение, като използва ораторските си способности или просто елиминира с пренебрежение спорен въпрос. Близнаци е един от най-комуникативните знаци, който винаги може да намери подход към събеседника си, стига да поиска обаче.

На първо време, Телец трябва да е достатъчно интелигентен, „разнообразен“, ако не в действията си, то поне в изказаните идеи.

Както знаем, Близнаци обича предизвикателствата, движението, диалогичността. С тези претенции той е способен да държи в известно напрежение своя избраник – Телец, който трудно излиза от определени рамки на поведение. Телец с готовност ще отговори на подобно предизвикателство, дори ще му хареса, ако пък Близнаци му гарантира друг вид сигурност – чрез личните си амбиции и професионални успехи, а да – и да не забравяме безупречния външен вид.
Тогава противопоставяне почти няма да има!

Телец ще „приземява“ и канализира в една полезна посока идеите и енергията на Близнаци, а Близнаци ще вдъхновява, ще напътства Телец по един находчив и ненатрапчив начин.
Все пак основния проблем тук се диктува от корено различните енергии, които с времето могат да се отразят върху привличането, съответно – откровеното и лоялно общуване.

Телец – Рак

Рак се привързва към средата, в която се намира, обича домашния уют, но това съвсем не означава, че не умее да печели пари или пък е неспособен да гради кариера. Дори напротив – често тази зодия привлича финансовата си обезпеченост, дори и на база късмет.

И така – Рак е съблазнителен за Телец.

Ако Телец вече е избрал да сподели живота си с някой, той умее да бъде верен, освен това също цени семейните традиции.

На практика няма явно противопоставяне между приоритетите им, между това какво харесват и ги прави щастливи.

Връзката между Рак и Телец може да бъде изключително плодотворна, като Рак обогати емоционалните преживявания на Телец със цветни и силни чувства, а Телец пък ще вдъхновява Рак, ще създава условия за неговия просперитет…

Ако се оформят проблеми, те ще се продиктуват от сензитивната природа на Рак и прагматичната /неотстъпчива/ на Телец.

Така в един момент Рак може да се почувства „използван“, а Телец – „неразбран“ в добрите си намерения.

Все пак тук различията не са толкова големи и ще се разрешат успешно, ако няма други напрегнати аспекти…

Прочетете и за останалите зодии тук: овен, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ