рак и останалите зодиакални знаци

x

4-Cancer


Рак – Овен

В идеалния вариант Рак ще накара Овен да държи повече на семейните традиции, ще създаде домашен уют, който ще привлича неотклонно изморилият се от „битки“ Овен, така че той да бърза да се прибере след поредното „приключение“.

Овен пък ще стимулира Рак да е по-амбициозен и социално активен.

Така могат да са си взаимно полезни и много да научат един от друг, да придобият черти от характера, които не са им твърде специфични.

Но различията между тях също са съществени. Не бива да се забравя, че Овен е „огън“, а Рак –„вода“, като елемент. Така „водата“ ще потуши „огъня“, а „огъня“ ще „изпари“ водата, при условие, че не правят постоянни и взаимни компромиси. Но дори и тогава различията ще действат „подривно“ на природата им, така че допълнителни и скрепващи аспекти между останалите им планети е задължително.

И двата знака са емоционални, но проявяват това качество по корено различен начин. Овен е независим и се „измъква“ от затруднение с действие. Рак се нуждае от дружеска подкрепа, дори съчувствие.

С времето Овен може да се почувства ограничен и неразбран, а Рак – не обичан и неоценен. За да остане дълготраен този съюз, трябва съзнателно да се преодоляват горе-споменатите конфликтни точки!

Рак – Телец

Рак се привързва към средата, в която се намира, обича домашния уют, но това съвсем не означава, че не умее да печели пари или пък е неспособен да гради кариера. Дори напротив – често тази зодия привлича финансовата си обезпеченост, дори и на база късмет.

И така, Рак е съблазнителен за Телец.

Ако Телец вече е избрал да сподели живота си с някой, той умее да бъде верен, освен това също цени семейните традиции.

На практика няма явно противопоставяне между приоритетите им, между това какво харесват и ги прави щастливи.

Връзката между Рак и Телец може да бъде изключително плодотворна, като Рак обогати емоционалните преживявания на Телец със цветни и силни чувства, а Телец пък ще вдъхновява Рак, ще създава условия за неговия просперитет…

Ако се оформят проблеми, те ще се продиктуват от сензитивната природа на Рак и прагматичната /неотстъпчива/ на Телец.

Така в един момент Рак може да се почувства „използван“, а Телец- „неразбран“ в добрите си намерения.

Все пак тук различията не са толкова големи и ще се разрешат успешно, ако няма други напрегнати аспекти…

Рак – Близнаци

Тази комбинация е по-сложна за Рак, отколкото за Близнаци. Близнаци е много остроумен и при условие, че вече е спечелил сърцето на Рак ще му влияе толкова силно, че ще е способен, ако поиска, да събуди всичките му страхове, да го стимулира да се промени, като Рак оцени в себе си качества, забравени или пренебрегвани до този момент.

Рак ще има по-благодатно въздействие върху Близнаци, като ще го насочва към натрупване на всякакви ценности- в пряк и преносен смисъл.

Дългото съжителство между Близнаци и Рак не е невъзможно, но често е изпълнено с предизвикателства…Рак обича сигурността, в известен смисъл „домът е неговата крепост“, а търсещият и вечно подвижен Близнак се изморява от еднообразието.

Ако Рак изпадне в мрачно настроение, едва ли Близнаци ще го успокои по очаквания начин. Най-малкото, защото такива емоционални реакции са му чужди и непонятни.

Близнаци често се изкушава да флиртува, ей така „за спорта“, без лоши намерения, а често и без да стига до физическа изневяра, но за Рак това е символ на нелоялно отношение…

Може би накрая и двамата ще си тръгнат един от друг спонтанно и неудовлетворени, освен ако нямат други скрепващи и силни аспекти.

Рак – Рак

Рак и Рак е не лоша комбинация, всъщност, това е един от малкото зодиакални знаци, които добре партнират помежду си.

Та, кой освен Рак ще разгадае и успокои по-добре един друг Рак?

Може и да има такива, но във всеки случай склонността на Рак да бъде съпричастен към своя любим, интуитивно да усеща неговите нужди и съответно да ги задоволява го прави доста подходяща партия.

Рак се нуждае от лоялност, от емоционална опора и разбиране в трудни моменти. Може и да харесва романтичните вечери, но не би отказал и пътешествие, след което отново да се прибере у дома- в своята крепост.

Всичко е в синхрон, е, почти всичко…

Тази връзка би била прекрасна, дори без недостатъци, стига да не изпаднат в „само-достатъчно“ и обсебващо положение до крайност… Тогава ще се нараняват само с поглед, защото още „във въздуха“ ще усещат настроението на другия…

Друга опасност е прекалената чувствителност, която без „спирачки“, може във времето да се трансформира в драматизъм при наличието на един по-предизвикателен и не лек живот.

Все пак плюсовете са повече от минусите и ако веднъж вече са се събрали, няма лесно да се разделят…

Прочетете и за останалите зодии тук: овен, телец, близнаци, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ