Лъв и останалите зодиакални знаци

x

5-Leo


Лъв – Овен

Лъв възпламенява творческата енергия на Овен. Той се привлича от блясъка, личностното присъствие на този зодиакален знак.

Лъв харесва амбициозния и темпераментен Овен, с който никога няма да остане на посредствени позиции, а самата енергия и присъствие на Овен ще му действат позитивно и вдъхновяващо.

И двата знака са огнени, така че в общия им път ще съществуват малко противопоставяния, ще се разбират и ценят почти безусловно.

Опасността за тази връзка се диктува от самостоятелния в доста отношения характер на Овен, който може да забрави част от задълженията си, като прояви на достатъчно внимание, взаимопомощ, а и толерантност. Но това се преодолява с общи цели и нови проекти, които да поддържат интереса им.

Лъв също е подчертан индивидуалист, който изисква да бъде „привлечен“ и постоянно стимулиран. Освен това трудно променя намеренията или идеите си по даден въпрос. Така че от Овен ще се изисква да влага повече усилия, дори да прави компромиси, за да задържи своя избраник. Всичко е преодолимо, докато ги скрепява някаква „съвместна мисия“ или страстта, която в повечето случаи тук е на ниво…

Лъв – Телец

Това е една от най-сложните комбинации, но ако все пак са се събрали, това ще означава, че имат други скрепващи и полезни аспекти, иначе тази връзка няма да просъществува дълго.

Общо място, където могат да се срещнат е първа класа в самолет или влак, защото и двамата се привличат от лукса и предпочитат най-доброто за себе си.

Но ако гледат телевизия например, Телец ще предпочете да проследи новините и курса на долара, Лъв – модно дефиле, светски клюки, театрални постановки.

Разбира се, тук примерите са прекалено крайни, за някой неточни или непълни, но те са само малък щрих, който насочва към многото принципни различия между тези зодиакални знаци.

Прагматичният подход на Телец буквално може да убие ентусиазма на Лъв.

Преувеличените емоционални реакции и драматизъм в реакциите на Лъв в повечето случаи са непонятни за Телец и той остава безчувствен и студен наблюдател към тях.

Освен това Телец и Лъв обичат вниманието, но предимно към себе си. Чрез вид подаръци и специални жестове те разбират, че са обичани и ценени.

Ако съществува общ интерес, който да ги стимулира към взаимна нежност, тогава известно напрежение ще се изживее само като фон, който в определени моменти дори ще ги стимулира да дадат най-доброто от себе си.

Лъв – Близнаци

Изобщо не се съмнявам, че Близнаци знае как да спечели един Лъв! Всъщност, Близнаци е съблазнителен почти за всеки, който си набележи, защото е „убедителен“ в пряк и преносен смисъл.

Близнаци с лекота анализират партньора си, разбират от какво има нужда и му го предоставят, при условие, че искат разбира се.

Така че няма да дискутираме от какво има нужда Лъв в тази двойка – той ще го получава докато на Близнаци му е интересно общото съжителство.

Какво може да получи Близнаци обаче от „неподвижния“ знак Лъв?

Наблягам, че е „неподвижен“, защото той не е толкова склонен да се променя и откликва според нуждите на избраника си.

На първо време Близнаци може да получи „допълнителен блясък и престиж“ покрай Лъв. Знаем, че Близнаци се влюбва чрез ума си, така че тези „подробности“ изобщо не са за пренебрегване.

Лъв ще вдъхновява и разпалва мисълта на Близнаци, ще стимулира находчивостта и амбицията му.

Като дръпнем чертата се оказва, че това е една многообещаваща комбинация-вълнуваща и цветна.

Важно е обаче общите им успехи да са по-малко от неуспехите иначе емоционалния Лъв ще загуби подкрепа, а променливите Близнаци-интерес.

Тази комбинация на практика се преработва по-често на ниво „приятелство“ или кратък флирт, отколкото дълготрайни отношения. Все пак тенденцията може да бъде променена чрез други скрепващи аспекти, но известна несигурност винаги ще съществува…

Лъв – Рак

Това не е лесна комбинация, но онези които са я избрали вече го знаят…

Все пак щом са заедно със сигурност имат допълнителни скрепващи аспекти между останалите си планети.

Силните страни могат да се изразят със стимулиращия в материално и обществено отношение Лъв. За него „първото място“ е по природа отредено и той не се задоволява с посредствени позиции. Рак го следва или вече е завоювал съответния „статус“.

Ако е влюбен, Рак ще подкрепи идеите на Лъв, чрез прояви на внимание и обич, а това е важно условие за един Лъв, за да се чувства щастлив…

Но често Рак ще приема своя любим като прекалено голям индивидуалист или дори – егоист.

Ако Рак е тъжен, преживяванията и реакциите му ще са почти неразбираеми за Лъв. Лъв ще изпитва съмнения в началото, че нещо не е свършил както трябва, но после ще приема неудовлетворението на Рак като обида…

При всички случаи ще им се налага да се адаптират един към друг и да правят компромиси, да променят не малка част от себе си, за да продължат съвместния си път…

Прочетете и за останалите зодии тук: овен, телец, близнаци, рак, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна и обеци Amelia Parker

Гривна и обеци Amelia Parker Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шал с животинска шарка от Oltre

Шал с животинска шарка от Oltre Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ