Везни и останаите зодиакални знаци

x

7-Libra


Везни – Овен

Овен и Везни са противоположни знаци, начало и край на едно цяло, път към съвършенство и за двамата.

Овен може да усвои ценни уроци от Везни, като прояви на толерантност, уравновесеност, да разбере истинския смисъл на партньорските отношения.

Везни пък, покрай своя любим ще осъзнае, че е важно човек да е по-самостоятелен, за да е щастлив и реализиран. Освен това, колебаещата се позиция между „за“ и „против“ ще бъде трансформирана в голяма степен от нуждата да се рискува, в някой случаи – воюва!

Ако си припомним от митологията легендата за гълъба на мира, изградена върху общуването между богинята на любовта Венера и Марс – бога на войната, всъщност ще разберем колко е ценен и ползотворен този съюз.

Разбира се, различията винаги ще съществуват, а преодоляването им ще изисква понякога не малко усилия, дори на моменти ще се усеща като „болезнен процес“. Все пак, всичко може да бъде преодоляно, благодарение на факта, че привличането тук почти винаги е голямо, както и взаимното уважение.

Везни – Телец

И двата зодиакални знака се управляват от Венера, така че по естествен път са носители на красотата и изяществото. На пръв поглед биха се привлекли и харесали, но подобна връзка се тълкува като необходимост от постоянно „приспособяване“.

Телец и Везни не са агресивни и рядко биха влезли в открита война, но за това пък различията между тях могат да действат доста подривно.

Важно е желанието да се променят в името на любовта. Ако съществува такава мотивация, ще водят интересни и ползотворни спорове, породени от любопитния характер на Везни-той цени съдържателните разговори, в които разгадава човешката природа и Телец – даващ „съдържателна“ насока на разговора, като набелязва някакви ползи и негативи…

И така – съюзът е възможен, разширяващ хоризонтите, но двамата винаги ще се изненадват с реакциите си, в известен смисъл е полезно да са „нащрек“, така че да не се „изненадат“.

Везни – Близнаци

Хармонията между Близнаци и Везни е безспорна и почти не съществуват конфликтни точки. Те са от един елемент – въздух и са сходни по природа, не са конфликтни, умеят да се нагаждат, любопитни са и могат да дискутират различни теми, така че да поддържат симпатиите си един към друг.

С времето обаче могат да усетят липса на стимули, които да „ободряват“ и разнообразяват съвместното им съжителство.

Тази комбинация е добра за разширяване на съзнанието и за приятелство също, но ако са съпрузи двамата ще трябва да имат допълнителни скрепяващи аспекти, въпреки многообещаващото начало и привидното разбирателство…

Везни – Рак

Симпатия и взаимен интерес може да привлече подобни партньори един към друг.

Везни е отличен събеседник, обича да разгадава човешката природа и срещата с Рак ще е доста вълнуваща за него.

Може би Рак ще му разкрие приказни светове от непознати емоционални преживявания, ще накара Везни да се замисли върху дълбочината на истинските чувства…

Не, че Везни не знае какво е обич, просто тя е по-аналитична, любовта й е неуловима и свободна като въздуха, а сега се сблъсква с друга страна… далечна и някак чужда.

И двата зодиакални знака ценят семейството, хармонията, толерантността, не се конфронтират пряко без сериозни провокации…

Но тази привидна прилика може да действа много подривно, защото същността е различна.

Ако не си припомнят постоянно защо са се събрали, не стимулират по адекватен начин страстта си един към друг, съществува опасност да се отчуждят, дори предадат без видими причини или поне напълно осъзнати.

Прочетете и за останалите зодии тук: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ