Скорпион и останалите зодиакални знаци

x

8-scorpio


Скорпион – Овен

И двата знака се управляват от Марс /въпреки че водещ управител в съвременната астрология за Скорпиона е Плутон/.

Все пак горе-споменатия факт е „обещание“ за бурна любов, изпълнена с крайности в емоционалните преживявания.

И Скорпион и Овен са достатъчно силни характери, за да си бъдат интересни. Но това е на първо време и в началото.

След това, особено при наличие на конфликти и несъгласие по определени теми, конкуренцията, дори конфронтацията ще бъдат почти непреодолими.

Скорпион изисква цялостно отдаване и безусловна любов. А на Овен не му се нрави да го обсебват и още по-малко ограничават.

Овен се привлича от новото, той може да бъде рязък и язвителен, а чувствителната природа на Скорпион не прощава неща, като загуба на достойнство или доверие.

Тук допълнителните и скрепващи аспекти, между останалите им лични планети са задължителни!

Скорпион – Телец

Телец и Скорпион са два опозиционни знака, „начало и край“ на едно цяло…въпреки големите и принципни различия между тях, привличането и взаимните симпатии са големи- от страст до уважение- всички чувства са силни и оставящи траен отпечатък у другия.

Всъщност, кой, ако не Скорпион ще научи Телец да цени повече любовните преживявания, отколкото чисто материалните ползи.

Телец пък влияе силно на психиката на Скорпион, облагородява емоциите му и по-често го кара да се замисля върху чувството си за собственост, „приземява“ и съкращава част от не прагматичните съждения на Скорпион.

Двата знака могат да се подкрепят, взаимно стимулират и реализират намеренията си.

Все пак определящо тук е нивото на развитие на всеки и до колко е способен да види „допълващите“ качества у другия! Стара истина е, че опозиционните знаци се „забелязват“ в един по-късен етап от живота си, когато са натрупали опит и са осъзнали какво им липсва ,за да са щастливи.

Скорпион – Близнаци

Любопитните близнаци могат да бъдат силно привлечени от страстната природа на Скорпион. Скорпион има с какво да разнообрази ежедневието му, а в един друг смисъл- да го научи на непознати емоционални преживявания.

Близнаци в началото ще направи всичко възможно а отговори на желанията на Скорпион и да спечели доверието му.

Но Близнаци не обича да бъде обсебван, той има нужда от „въздух“ и обсебващия, често – труден към промяна нрав на Скорпион ще започнат да го подтискат. Близнаци знае как да се „измъква“, способен е да бъде доста язвителен, ако го притиснат, но Скорпион е твърде чувствителен, за да прости или забрави някои забележки на своя любим.

Всъщност двамата са толкова различни, колкото и самата им природа – въздух и вода.

Съчетанието между двамата ще ги нарани в значителна степен, ако не си припомнят постоянно какво ги е събрало и защо са се харесали…

И все пак е задължително да имат допълнителни скрепващи аспекти за едно дълго съжителство. Иначе ще си говорят на различни езици и в крайна сметка няма да се разберат.

Скорпион – Рак

Връзка между тези зодиакални знаци трудно се разрушава, а ако все пак това се случи, то задължително ще остави трайни белези и у двамата партньори.

При условие, че обединят чувствените си природи, това ще означава много любов, страст, драматизъм и вълшебство. Никой не може им да обещае „безоблачно“ бъдеще, защото са прекалено сензитивни и в различни ситуации, по различни поводи ще изпитват разтърсващи емоции, ще достигат дълбините и после пак ще се изкачват към висините на прекрасни преживявания.

Слабото място на тази връзка се крие в опасността от обсебване на другия и ако се прекрачат определени граници, съвместното съжителство ще стане задушаващо или направо непоносимо.

Все пак положителните страни са повече и би трябвало да действат „смекчаващо“ на някой недостатъци…

Прочетете и за останалите зодии тук: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, стрелец, козирог, водолей, риби

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ