Стрелец и останалите зодиакални знаци

x

9-Sagitarius


Стрелец – Овен

Стрелец и Овен са огнени знаци, така че съвместно могат да разпалват силни страсти, да предизвикват бурни събития, да попадат в цветни ситуации, достойни да се опишат в роман.

Такава връзка има огромен потенциал, защото е изтъкана от ентусиазъм и творчески плам, който често се претворява в идеи, носещи чувство за щастие или по-висок социален статус. Обединят ли се, те наистина са способни на чудеса и да постигнат почти всичко, към което се стремят. Никога не заемат посредствени позиции и като че ли се превръщат в притегателна точка за предизвикателства…

Опасността в тези взаимоотношения идва от факта, че и двамата са твърде независими и самостоятелни като личности. Всеки един, сравнително лесно може да тръгне в друга посока, при „подходящи“ емоционални стимули.

Важно е да гледат в една посока, да имат общи проекти, така че да се „скрепят“ за дълго време.

Стрелец – Телец

Стрелците много ценят свободата и приключенията, а Телците – сигурността и материалното

благополучие. Връзката би била обогатяваща и за двамата, тъй като могат да научат доста един от друг.
Основният проблем се диктува от факта ,че те често си „говорят на различни езици“ и въпреки всички обяснения, някак си им е трудно да се разберат. Ако съществуват „скрепяващи“ връзката им аспекти, между останалите планети и не се уморят да си повтарят едни и същи доводи, оправдаващи в един случай – ревността, а в друг – желанието да се рискува и експериментира, има шанс да поддържат свежестта и топлината в отношенията си, както в уютен дом с камина и отворен прозорец, за да се проветрява…

Стрелец – Близнаци

И двамата обичат знанието, флиртовете, интелектуалните и духовни разговори. Любознателния Стрелец е много симпатичен за остроумния Близнак. Кой кого надприказва, кой е дал повече и по-интересни идеи не е толкова важно, а че съществуват общи стимули и огромен потенциал.

В такава двойка рядко цари лошо настроение и никога не е скучно.

Умеят да се възстановяват взаимно и да си бъдат полезни чрез общуване, споделяне и разбирателство.

Проблемът тук е, че знаците са подвижни и променливи, така че могат да разпилеят голяма част от енергията си в лутане между различни или посредствени приоритети. Наличието на „земен“ коректив в другите им планети е полезен, за да не се превърнат в приятели или спорещи партньори, кой трябва да носи отговорност за вид неудовлетворение.

Стрелец – Рак

Ако все пак се привлекат и влюбят един в друг, ще трябва да „порепетират“ за основните ценности в живота. Разбира се, Ракът ще търси постоянно внимание и ще се чуди защо любимият му е разсеян и пак има работа с приятели. Дали още е обичан? А стрелецът пък ще полага усилия, за да се приспособи към чувствителната натура на рака, както и променливите му настроения. Като се дръпне чертата, може и да се разберат с топла вечеря и романтичен излет сред природата. Малко е съмнително, че ще се съгласяват на постоянни компромиси, но всичко зависи от желанието, а и щом са заедно, да се надяваме, че негативите ще се отстранят чрез разумни доводи и други полезни, и общи аспекти, между останалите им лични планети.

Прочетете и за останалите зодии тук: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, козирог, водолей, риби

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ