Водолей и останалите зодиакални знаци

x

11-Aquarius


Водолей – Овен

Водолей не желае да води „обикновен“ живот, а кой може да му осигури повече предизвикателства освен Овен? На практика почти никой!

И двамата се привличат от „новото“, впечатляват се от въведения технологиите, а състезателния дух на Овена стимулира находчивостта на Водолея, така че те винаги могат да си бъдат интересни, да се стимулират, да общуват… до такава степен, че връзката им в началото може да напомня на „пожар“ или „фоерверг“, който се забелязва от далеч.

Да, такава двойка, винаги прави впечатление, защото е извън „традиционното“…

Но да не влизаш в рамките на „общоприетото“ е двуяко тълкувание, а и където има „буен огън“, има и пушек…

Слабите места на тази двойка се диктува на първо време от тяхната подчертана индивидуалност.

Овен цени не само свободата си, а и постоянните емоционални стимули. Водолей му ги осигурява, защото МОЖЕ, но това е преди всичко рационален знак, така че рано или късно Овен „усеща“ студената му природа, а Водолей се изморява от постоянните предизвикателства.

Освен това „съперничеството“ на всички нива тук е повече от вероятно.

Често се прокрадва „ревност“ и чувство на несигурност и към личността и към успехите й…

Разбира се, негативните тенденции винаги могат да бъдат избегнати с компромиси, на които обаче не са твърде податливи…

Един общ бизнес проект би ги скрепил доста. Или пък общуването, както казах, няма да им липсват теми за обсъждане – те им носят и ползи, и удоволствия…

Водолей – Телец

Телците почти винаги изглеждат „прекрасно“ закриляни от своята покровителка Венера. Освен това са практични и привличат „парите“, все плюсове, които правят добро впечатление на рационалния Водолей.

Въображение, съпричастност, добра социална реализация са качества на Водолей, които не оставят безразличен Телеца.

Двойката има шанс да изгради уютен дом, привличащ много приятели с топлата си атмосфера…

Стига да не беше неспокойния и прозорлив характер на Водолей! Той гледа в по-далечното бъдеще и „удобният диван“ с времето става недостатъчен. Така често започват да търсят „общи“ теми, да се стараят „да говорят на един език“. Водолей може да подходи „изненадващо“ и „разтърсващо“ към половинката си, за да я „принуди“ да излезе от традиционното си поведение, в което Водолей се чувства „употребен“.

Телец приема „предизвикателството“ с равнодушие или пък типичната за него „твърдоглава упоритост“, следвайки своите виждания и стереотипи…

И двата знака са „неподвижни“, така че за да останат заедно е задължително да имат между останалите си планети скрепващи аспекти… така ще спрат да си забелязват „недостатъците“, например след една романтична вечеря.

Водолей – Близнаци

Близнаци притежава „бърза мисъл“ умее да събеседва по широк кръг от въпроси и всъщност „интелектуалните стимули“ са „наркотик“, който може да ги привърже към друга личност. И ако това е Водолей, безспорно винаги ще има от какво да се „впечатляват“ и задържат и задържат на едно място. А както знаем това не е лесна задача за Близнаци, който буквално „повяхва и загива“ от еднообразието.

Водолей често е „една идея по-напред“, а изследователският му дух има с какво да изненада и обогати „търсещия“ Близнак.

И двата зодиакални знака са въздушни, енергиите им, съответно – темперамент са сходни, така че те се разбират дори с „поглед“, между тях съществува природно заложена симпатия и разбиране. Така че не рядко си комуникират и телепатично, великодушно прощават недостатъците си.

Слабите страни на тази връзка могат да се проявят от факта, че Водолей и Близнаци се разчитат като „студени“ и вид емоционални стимули са много полезни и освежаващи, за да не „изстинат“ страстите – от пътуване в друг град и приятелски събирания до спорове, дори кавги, така че да се „възбуди“ искра, напомняща им колко са си важни един за друг всъщност…

Водолей – Рак

Както знаем Водолей цени на първо място – интелигентността, стимулира се и поддържа интереса си чрез общуването. Ако Рак задоволи тази необходимост може да се получи привличане.

Учудващо, но свободолюбивият Водолей всъщност много държи и на верността, на топлата домашна обстановка, а Рак е ненадминат в това отношение. Освен това сърдечността на Рака е впечатляваща за съобразителния Водолей, който се „храни“ и черпи сили /често и самочувствие/ от грижовния Рак.

Водолей обаче не е склонен твърде да афишира чувствата си. Освен това, ако възникнат спорове, емоционалните реакции на Рака ще му действат объркващо, дори отблъскващо.

Първоначално рак ще вложи доста усилия, за да се почувства обичан, но постоянната несигурност ще действа подривно на привързаността му.

Водолей не се държи нарочно „предизвикателно“ и „непридвидимо“- той просто си е такъв. А какво си мисли наистина, понякога става ясно едва след като си е „събрал куфарите“.

Рак също не е предпазен от изкушението да си тръгне внезапно, защото се чувства неразбран.

Много полезно в тази двойка е да има допълнително скрепващи „елементи“ или Рака да се представя освен като „домошар“ и като реализиран професионалист, с утвърден авторитет в дадена област.

Социалният статус е толкова важен за Водолей, че може и да „прости“ някой спорни въпроси – от начина по който се отглеждат децата до „обсебващите“ желания на Рак.

Прочетете и за останалите зодии тук: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, риби

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ